Önemli olan kardeşlik!

Ay, “İnşallah Beşiktaş önünde kazanırız. Ama önemli olan kardeşlik. Taşkınlıklar olmasın. Türkiye’ye örnek olmak zorundayız” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Aralık 2016 Güncelleme 10 Aralık 2016, 00:00
Önemli olan kardeşlik!

İÇİNDEKİLER

Bu akşam Beşiktaş deplasmanına çıkacak olan Bursaspor'da parola "Önce dostluk." Zorlu maç öncesinde çok güzel mesajlar veren Başkan Ali Ay, "Çok önemli maç ama benim şahsi fikrim, neticede, ligdeki 17 takımdan birisi olan Beşiktaş ile oynayacağız. Geçen haftaki galibiyet onlara moral verdi. Büyük ihtimalle zevkli bir maç izleyeceğiz. Yenilirsek ilk defa yenilmeyeceğiz, yenersek de ilk defa yenmeyeceğiz. Benim tek arzum, Bursaspor'un taraftarını herkese göstersinler. Taşkınlıklar olmasın. Biz Türkiye'ye örnek olmak zorundayız. Çünkü hakikaten bizim taraftarımız böyle bir taraftar. İnşallah başarılı sonuç alır geliriz ama alamasak da dünyanın sonu değil. İnşallah yenen taraf biz oluruz" diye konuştu.

YEŞİL BURSA İLE İLGİLİ PROJE DEĞİŞTİ
Başkan Ay, Yeşil Bursa'da teknik konulardaki projenin değiştiğini, Bursaspor akademi takımlarında görev alan antrenörlerin artık burada teknik direktörlük yapacağını belirtti. Ay, bundan sonra altyapıdan yetişen oyuncuların "Yeşil Bursa'ya gitmem" söylemlerinin son bulacağını vurgulayarak, "Gerekirse takviye yapılacak. Kiraya verdiğimiz bazı oyuncuları geriye çağırabiliriz. Hamza hocamızın ekibi de Yeşil Bursa'ya artık daha çok eğilecek" açıklamasını yaptı.

BEŞİKTAŞ ÇOK DAHA HIRSLI OLACAKTIR
Beşiktaş ile İstanbul'da karşılaşacak Bursaspor hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, "Beşiktaş, Kiev'de büyük talihsizlik yaşadı. Fakat alınan yenilgi nedeniyle bizim karşımıza çok daha hırslı çıkacaklardır" ifadesini kullandı.