Kupa hayal değil!

“Karanlık günler geride kaldı. Savaşmayı öğrendik. Takım olduk. Zenit’te UEFA Kupası’nı kazandım. Burada da hayal değil. Ligde de hak ettiğimiz yere geleceğiz.”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Aralık 2016 Güncelleme 10 Aralık 2016, 00:00
Kupa hayal değil!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat kendisini kutlayan Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilere öğrencileriyle gurur duyduğunu söyledi. İlk geldiği günden bugüne kadar büyük bir aşama kaydettiklerini söyleyen Hollandalı çalıştırıcı, çıtayı yükseltti ve "UEFA Kupası'nı kazanmak hayal değil" dedi.

TAKIM OLMAYI BAŞARDIK
Zenit'te UEFA Kupası'nı kazandığını yöneticilere hatırlatan Advocaat, "Artık takım olarak savaşmayı öğrendik. Herkes mücadele gücümüzü övüyor. Ama ben daha iyi oynayan daha güçlü bir takım olacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

SAVAŞARAK LİDER ÇIKTIK
Advocaat, zorlu gruptan lider olarak çıkmalarının büyük başarı olduğunu belirterek, "Başlangıçta çok kötü bir takım gibiydik. Ama günler ilerledikçe herkes birbiri için mücadele etmeyi öğrendi. Bu da grup liderliğini getirdi. Karanlık bir başlangıca rağmen çok ışıltılı bir yerde duruyoruz. Bu görüntü gerçekten harika" diye konuştu.

LİGDE DE BAŞARI GELECEK
Avrupa Ligi'ne ara verdiklerini hatırlatan Advocaat, "Ligde önemli bir çıkış yapmış olmamıza rağmen puan olarak tam istediğimiz yerde değiliz. Ligde de daha iyi duruma geleceğiz" dedi.