Haydi beyler ayağa kalkıyoruz

Ligde 2 haftada 4 puan kaybeden, Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkamayan Kartal bu akşam Bursaspor’u konuk edecek. Şenol Güneş dün futbolcularına, “Haydi beyler artık ayağa kalkıyoruz” ifadesini kullandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Aralık 2016 Güncelleme 10 Aralık 2016, 00:00
Haydi beyler ayağa kalkıyoruz

İÇİNDEKİLER

Salı günü Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev karşısında çok ağır bir yenilgi yaşayan Beşiktaş bu kötü gecenin izlerini silmeye çalışıyor... Süper Lig'de üst üste iki maçta 4 puan kaybeden Siyah- Beyazlılar, bu akşam Bursaspor önünde sezonun en kritik sınavlarından birisini verecek. Teknik direktör Şenol Güneş, Bursa önünde de kötü bir skor alınması durumunda işlerin çok daha kötüye gideceğini düşünüyor. Tecrübeli hoca bu nedenle bu akşamki maça çok büyük önem veriyor. Dünkü idmanda futbolcularıyla yaklaşık 15 dakika süren bir toplantı yapan Güneş'in, "Büyük takımlar, büyük acılardan büyük dersler çıkarırlar. Evet Kiev'de canımız yandı ama bu acı bizi daha da güçlendirmeli, daha da kenetlenmeliyiz. Haydi beyler artık ayağa kalkma zamanı" dediği öğrenildi.

TARAFTARLAR TAKIMA SAHİP ÇIKACAK
Beşiktaş yönetimi de futbolcuların eski moral motivasyonuna ulaşması için büyük çaba harcıyor. Takım kaptanları Tolga, Oğuzhan ve Quaresma ile birebir görüşme yapan yöneticiler, takım içinde yeniden sinerji oluşturmaya çalışıyor. Kiev maçında yaşananların ardından takımı adeta bağrına basan Beşiktaşlı taraftarların da bu akşam Vodafone Arena'yı hınca hınç doldurması bekleniyor. Tribünler hem Güneş hem de futbolculara büyük destek verecek.

ARENA'DA KRİTİK RANDEVU
Süper Lig'de haftaya 2. sırada giren Beşiktaş, sezonun flaş takımlarından Bursaspor'u bu akşam Vodafone Arena'da konuk edecek. Saat 19.00'daki maçı Bülent Yıldırım yönetecek. Beşiktaş rakibiyle ligde oynadığı son 6 maçı da kazanmayı başardı.