Yanal'ın ilk hedefi Elyounoussi

Devre arasında kanatlara takviye yapılmasını isteyen Ersun Yanal, Mohammed Elyounoussi’nin alınması için yönetime rapor sundu. 22 yaşındaki futbolcunun fiyatı 3 milyon Euro.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Aralık 2016 Güncelleme 08 Aralık 2016, 00:00
Yanal’ın ilk hedefi Elyounoussi

İÇİNDEKİLER

Ara transfer için çok yoğun bir şekilde çalışan Trabzonspor'da yeni bir isim daha gündeme geldi... Devre arasında mutlaka kanatlara takviye yapılmasını isteyen teknik direktör Ersun Yanal'ın, Basel formasını giyen Mohammed Elyounoussi'nin alınması için yönetime rapor sunduğu öğrenildi. Fas asıllı Norveçli oyuncunun İsviçre kulübüyle 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Genelde sol kanatta oynayan, ancak diğer kanat ve orta sahada önde görev yapma özelliğine de sahip olan 22 yaşındaki oyuncuyu Ersun Yanal'ın yardımcılarının birçok kez canlı olarak izlediği öğrenildi. Trabzonspor yönetimi, Elyounoussi için çalışmalara start verirken, yıldız futbolcunun fiyatının 3 milyon Euro olduğu öğrenildi.

CAFU'NUN İSMİ HEYECAN YARATTI AMA...
ÖTE yandan Trabzonspor'un Ludogorets takımında forma giyen Cafu ile ilgilenmesi camiada heyecan yarattı. Ancak Bordo-Mavili yöneticiler bu transferin gerçekleşebilme ihtimalinin oldukça düşük olduğunu belirtti. Oyuncunun yüksek maliyetinin yanı sıra özellikle İngiltere Premier Ligi'nden bir çok kulübün Cafu için ön görüşme yaptığı ve bu nedenle fiyatın çok üst seviyelere çıktığı belirtildi. Ama yine de Trabzonspor yönetiminin teklifte bulunması bekleniyor.

TEK YOL KAZANMAK
Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, Kayserispor maçının bir anlam kazanabilmesi için Adanaspor maçını da kazanmak zorunda olduklarını söyledi. Çubukçu, "Kesinlikle bir galibiyet serisine ihtiyaç duyuyoruz" dedi.

TAKIMDA BU HAFTA DEĞİŞİM YOK!
Bu sezon alınan kötü sonuçlar nedeniyle her hafta kadroda revizyon yapmak zorunda kalan Ersun Yanal bu kez 11'i değiştirmeyecek...
Tecrübeli hocanın yarın oynanacak olan Adana maçında sadece sakatlığı bulunan Uğur'un yerine Mustafa Yumlu'yu görev vermesi, onun dışında aynı ilk 11'i oynatması bekleniyor.