Yılın en önemli çıkacağız

“Yılın en önemli maçına çıkacağız. Başladığımız yer değil geldiğimiz yer önemli. Gruptan çıkmak önceliğimiz.” "Maçı kazanmamız halinde sadece Beşiktaş değil Türk takımları da etkilenecek. Kiev'de bir final maçı oynayacağız."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Aralık 2016 Güncelleme 06 Aralık 2016, 00:27
Yılın en önemli çıkacağız

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş her takım için Şampiyonlar Ligi maçlarının önemli olduğunu söyledi. Kendilerinin kazanmak için daha fazla nedenleri olduğunu söyleyen Güneş, "Bizim gruptan çıkma şansımız var rakibimizin yok. Maçı kazanmamız halinde sadece Beşiktaş değil diğer Türk takımları da etkilenecektir. Benim adıma yılının en önemli maçı. Gruptan çıkmak ilk amacımız" dedi. Kiev'in gruptan çıkma şanslarının olmamasının onları küçük kulüp yapmayacağını ifade eden Güneş, "Onlar Benfica'ya kaybettiler biz ise Napoli'den 4 puan aldık. Daha fazla nedenimiz olduğu için bir adım öne çıkacağımızı düşünüyorum. Umarım bu maçı kazanarak Türkiye'de bu sevinci yaşarız. Başladığımız yer değil geldiğimiz nokta önemli. Gruptan çıkmak önceliğimiz" ifadesini kullandı.

TRANSFER İÇİN GRUPTAN ÇIKMAYI GARANTİ EDİN
Güneş transferle ilgili bir soruya, "Gruptan çıktığımızı garanti edin, ben de size transfer garantisi vereyim" cevabını verdi. Güneş futbol için hava şartlarının olumsuz olduğunu ifade ederek, "Bundan şikayet etmek yerine bunlara alışmaya çalışmalıyız. Bu yüzden bugün (dün) antrenmanı geç saatte yapacağız. Bir final maçı oynayacağız. Tarihi bir dönemeçten geçiyoruz. Bu maçı kazandığımız takdirde kendimize yeni bir hedef seçebiliriz" diye konuştu