Derbi bitti savaş çıktı!

Derbi maçta hakem yönetimine tepki gösteren ve “TFF’deki tüm Beşiktaşlılar’ı temizleyeceğim. Savaş başlıyor” diyen Yıldırım’a tepki geldi. Beşiktaşlı yöneticiler, "Gündemi değiştirmeye çalışıyor. Maçta bizim aleyhimize de hata yapıldı. Algı operasyonuna izin vermeyeceğiz" dediler.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Aralık 2016 Güncelleme 06 Aralık 2016, 00:00
Derbi bitti savaş çıktı!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi bitti ama gerilimi hala devam ediyor. Maç içinde hakem Hüseyin Göçek'in kararlarına sert tepki gösteren ve şeref tribününde ayağa kalkarak, "Yeter artık yeter bu kadar hata yapılmaz. Futbol Federasyonu'ndaki bütün Beşiktaşlılar'ı temizleyeceğim. Yarın savaş başlıyor" diyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a tepki gecikmedi! Beşiktaşlı yöneticiler Yıldırım'ın bu çıkışa tepki gösterrek, "Gündemi değiştirmeye çalışıyor. Bizim aleyhimize de maçta hatalar yapıldı. Ama biz böyle tepkiler vermedik. Aziz Yıldırım'ın yapmaya çalıştığı bu algı operasyonuna izin vermeyeceğiz" dediler.

BAŞKAN YILDIRIM DİSİPLİNE SEVKEDİLMEDİ
Bu gerilimin ne kadar devam edeceği ise merak konusu. Bu arada F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın PFDK'ya sevkedilmediği bilgisine ulaşıldı. Sporx.com'da yer alan detaylı bilgilere göre gözlemcinin, "Protokol sırasında sinirli hareketlerini gördüm ama bulunduğum yerden ne dediğini duymadım" şeklinde rapor verdiği, mevcut görüntülerin ise bağlayıcı delil olmadığı ifade edildi.