Ya Subotic ya Alvaro

Dursun Özbek, Levent Nazifoğlu ve Riekerink transferi masaya yatırdı. Neven Subotic ya da Alvaro’dan birinin alınması için görüş birliğine varıldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ekim 2016 Güncelleme 27 Ekim 2016, 00:00
Ya Subotic ya Alvaro

İÇİNDEKİLER

Galatasaray devre arasında transferde nokta vuruşu yapmaya hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılı yönetim Teknik Direktör Riekerink ile yaptığı değerlendirme sonrasında devre arasında Chedjou'yu göndererek Mönchengladbach'ta forma giyen Alvaro Dominquez ve Dortmund'da oynayan Neven Subotic'ten birini kadroya katmayı planlıyor. Galatasaray Transfer Komitesi Başkanı Levent Nazifoğlu'nun Başkan Dursun Özbek ve Riekerink ile bir araya gelerek transferde izlenecek yol haritasını belirledikleri öğrenildi.

RIEKERINK'TEN ONAY VERDİ
Chedjou'dan memnun olmayan bu üçlünün Alvaro Dominquez ve Neven Subotic ismi üzerinde durduğu ve iki oyuncu için kulüpleriyle görüşmenin başlayacağı gelen bilgiler arasında. Riekerink' in iki futbolcuya da onay vererek, "Gerek Alvaro, gerekse Subotic beğendiğim isimler. Subotic 8 yıldır Dortmund'da oynuyor. Tecrübeli bir oyuncu ve takıma önemli katkılar sağlar. Alvaro ise önce A.Madrid, sonra Mönchengladbach'ta oynadı. Bu nedenle ona da hayır demem" dedi.

NAZİFOĞLU DEVREYE GİRECEK
Bu gelişmenin ardından Transfer Komitesi Başkanı Levent Nazifoğlu'nun Dortmund ve Mönchengladbach'lı yöneticilerle bir ön görüşme yapacağı ortaya çıktı. Bu görüşmenin ardından iki futbolcudan biri devre arasında kiralık ya da bonservisiyle G.Saray'a transfer edilecek.