F.Bahçe kafayı kullandı

Fenerbahçe, gol kaçırma rekoru kırdığı karşılaşmada Gaziantepspor'u Emenike ve Josef de Souza'nın kafa golleriyle 2-1 mağlup etti.

Giriş Tarihi 25 Eylül 2016, 00:00 Güncelleme 25 Eylül 2016, 21:02
F.Bahçe kafayı kullandı

İÇİNDEKİLER

Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu'nun 5. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu'nda Gaziantepspor'u konuk etti. Kasımpaşa karşısındaki 5-1'lik galibiyetle kötü gidişe son veren sarı-lacivertliler, İsmail Kartal'ın ekibi Gaziantepspor karşısında 3 puanı 2 golle alarak galibiyet serisi başlattı. Kadıköy'deki maçta Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren gollerin altında Emenike (22') ve Josef de Souza'nın (85') imzası olsa da iki golün de asistini yapan Jeremain Lens gecenin kahramanlarından oldu. Gaziantepspor'un tek golünü Nabil Ghilas (80') kaydetti. Sahadan 2-1 galibiyetle ayrılan Sarı Kanaryalar 7 puanla 7. sırada yer aldı. G.Antepspor ise 4 puanla 14. sırada kaldı.

EMENIKE'DEN KAFA GOLÜ
Karşılaşmada gol perdesini Nijeryalı Emenike araladı. 22. dakikada sol kanattan Jeremain Lens'in kullandığı serbest vuruşta Emenike kafa vuruşuyla topu ağlara göndermeyi başardı.

POZİSYONLAR ÜST ÜSTE KAÇTI
Maçın ikinci yarısında Gaziantepspor savunmasında çok büyük boşluklar bulan Fenerbahçe, özellikle Volkan Şen ile fırsatlar üst üste yakaladı ancak G.Antepspor'un direncini kıracak ikinci golü atmakta zorlandı.

OYUNCU DEĞİŞİKLİKLERİ
Teknik direktör Dick Advocaat 72. dakikada oyuna müdahale etti. Volkan Şen'i kenara gelirken Mouusa Sow oyuna dahil oldu. Ozan Tufan'ın yerine ise Alper Potuk girdi.

KADIKÖY'DE SOĞUK DUŞ!
Fildişili hücumcu Angan'ın girmesiyle oyunu dengeleyen ve Fenerbahçe kalesine beraberlik golü için yüklenen Gaziantepspor, 80'de skoru 1-1'e getiren golü buldu. Kjaer'den sıyrılıp ceza sahasına giren Nabil Ghilas, yerden vuruşla topu ağlara gönderdi.

JOSEF DE SOUZA GALİBİYETİ GETİRDİ
Kadıköy'ü ayağa kaldıran gol 85'te Josef de Souza'dan geldi. İlk golün de asistini yapan Lens'in köşe vuruşundan ortasına kafa vuruşunu yapan Josef de Souza sarı-lacivertlileri yeniden öne geçirdi. Brezilyalı oyuncu, geçen hafta Kasımpaşa maçında da bir gol sevinci yaşamıştı. Maç bu golle 2-1 sona erdi.

.