Kazanmaya gidiyoruz

Beşiktaş Süper Kupa’nın rövanşını almak isteyecek. Çok baskı kuracaklar ama hazırlıklıyız. Sabırlı oynuyoruz. Bizim en güçlü noktamız bu. Ne olursa olsun kazanmaya gidiyoruz...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Eylül 2016 Güncelleme 23 Eylül 2016, 00:00
Kazanmaya gidiyoruz

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink, Beşiktaş ile oynayacakları derbi için, "Vodafone Arena'ya galibiyet için gideceğiz." yorumunda bulundu. Hollandalı hoca Süper Kupa'da Beşiktaş'ı yenip kupayı aldıklarını hatırlatarak, "Rakibimize büyük bir saygımız var. Kendimize ve takıma olan güvenim tam" dedi. Dün Florya'da bir basın toplantısı düzenleyen ve daha önce derbileri yaşadığını ve 2 maç kazandığını hatırlatan Hollandalı çalıştırıcı, "Bu maçın herkes için ne anlam ifade ettiğini çok iyi biliyorum. Bu derbi normal bir 3 puandan daha fazlası... Bambaşka bir maç olacak. Beşiktaş'ın yeni stadında ilk kez bir derbi oynanacak. Biz kendimizi ve hedeflerimizi biliyoruz" dedi.

TARAFTARIN YANIMIZDA OLMASI GÜÇ VERİR
Beşiktaş'ın kendi sahasında taraftarıyla ekstra motivasyon ile oynayacağını söyleyen Riekerink, "Taraftar yanımızda olursa bizim için avantaj olacaktır. Kazanmak istiyoruz çünkü teknik heyetime, oyunculara ve içinde bulunduğumuz sürece güveniyorum. Oradan alacağımız maksimum sonuç beraberlikse belki bu da mutlu edecektir. Ama oraya gidiş amacımız galip gelmek" ifadelerini kullandı.

SÜPER KUPA'YI KAYBEDEN BİR BEŞİKTAŞ VAR
Beşiktaş maçında topu kontrol etmek istediklerini ifade eden Riekerink "Sabırlı oyun anlamında da daha iyiye gidiyoruz. Bu bizim güçlü noktamız. Bunu yaptığımızda daha güçlenir ve rakibi zayıflatırsınız. Süper Kupa'yı kaybeden bir Beşiktaş var. Kendi sahalarında bizimle oynayacaklar. İlk dakikalardan itibaren baskılı oynamaya ve taraftarı arkalarına almaya çalışacaklar. Bunun için hazırlıklıyız" dedi.

SNEİJDER GOL ATMASA DA İŞİNİ YAPIYOR
Riekerink, Wesley Sneijder'in 17 maçtır gol atamamasının çok önemli olmadığını belirtti. Hollandalı teknik adam, "Sneijder'in kaliteli olmasının nedenlerinden biri de gol atması... Ama şunu da göz ardı etmeyelim, ona verdiğim ilk görev takımı ve oyunu yönlendirmesi. Defansif katkısına da görmeliyiz. Gol önemli ama daha önemli olan bizim ona verdiğimiz görevler" diye konuştu.