Fener’in ilacı portakal

Ligde iki haftada 5 puan kaybeden F.Bahçe transfer için düğmeye bastı. Sunderland’in Hollandalı yıldızı Jeremain Lens’le resmen anlaştı. Kanat sorununu Lens ile çözen Fenerbahçe orta sahaya da bir Hollandalı transfer etme kararı aldı. Ya Adam Maher ya da Ginkel gelecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ağustos 2016 Güncelleme 30 Ağustos 2016, 00:00
Fener’in ilacı portakal

İÇİNDEKİLER

Lige Başakşehir mağlubiyeti ve Kayserispor beraberliğiyle başlayan Fenerbahçe Dick Advocaat'ın ısrarla istediği kanat oyuncularından Hollandalı Jeremain Lens'i resmen bitirdi. Yıldız futbolcunun bugün sağlık kontrolünden geçeceği öğrenildi. Hollandalı oyuncunun sağlık kontrolünün ardından kendisini 1 yıllığına kiralık olarak Fenerbahçe'ye bağlayacak olan sözleşmeye imza atması bekleniyor. Geçtiğimiz sezon Sunderland'le 20 Premier Lig maçına çıkan Lens, 3 gol, 3 asistlik performans sergilemişti. Hollandalı kanat oyuncusu, Dinamo Kiev'den Sunderland'e yine geçen sezonun başında 12 milyon euroluk bonservis bedeliyle transfer olmuştu.

TAKIMDA 4 HOLLANDALI OLACAK
Kanat sorununu Jeremain Lens ile çözen Sarı-Lacivertliler orta sahaya da bir Hollandalı transfer edecek. Advocaat, yönetime PSV'de oynayan Adam Maher ve bonservisi Chelsea'de olan Van Ginkel'i önerdi. Eğer iki oyuncudan da biri transfer edilirse Lens'le birlikte Hollandalı oyuncu sayısı 4'e çıkacak. Fenerbahçe bu transferi de kiralık olarak çözecek.