Patron çıldırdı: 4 transfer

Fildişili ön libero Cheik Tiote’ye bugün imza attıracak olan yönetim, Lassana Diarra için temaslarını sürdürüyor. B planı ise Hollandalı Nigel de Jong. Denayer'in kiralanması konusunda Manchester City ile en sıkışan Cimbom mutlaka yabancı forvet de alacak. Adaylar Niasse, Moukandjo ve Mbokani.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ağustos 2016 Güncelleme 29 Ağustos 2016, 00:24
Patron çıldırdı: 4 transfer

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'e ikide iki ile başlayan Galatasaray'da gündem transfer... Sarı-Kırmızılı yönetim, transfer döneminin kapanmasına 3 gün kala müthiş bir operasyona start verdi. Başkan Dursun Özbek yaşanan mali sıkıntılara rağmen, Riekerink'in istediği 4 takviyeyi yapma kararı aldı. Dün İstanbul'a getirdiği Fildişili ön libero Cheik Tiote ile bugün resmi sözleşme imzalayacak olan Galatasaray, bir yandan da Lassana Diarra'yı bitirmek için uğraşıyor. Eğer Fransız yıldızla ilgili pürüzler çözülemezse rota ABD'ye dönecek. Yönetim, LA Galaxy formasını giyen Nigel de Jong'u kadrosuna katacak. Alınan bilgilere göre Selçuk'un performansından memnun olmayan Riekerink mutlaka iki ön libero alınmasını istiyor. Hollandalı hoca, sezona kötü başlayan Selçuk'u kulübeye göndererek yeni bir sistem oluşturmayı düşünüyor. Bu nedenle Tiote'nin dışında bir ön libero daha istiyor.

DENAYER BİRKAÇ GÜN İÇİNDE İMZA ATACAK
Cimbom savunmaya takviye yapmaya hazırlanıyor. Geçen sezon kiralık oynayan Jason Denayer'in transferin an meselesi. Belçikalı yıldız birkaç gün içinde imzayı atacak. Yönetim mutlaka yabancı bir forvet de alacak. Listenin ilk sırasına Everton'lu Oumar Niasse'yi alan Galatasaray ayrıca Lorient'te oynayan Moukandjo ve Dinamo Kiev'li Mbokani ile de ilgileniyor. Hedef, bu üç isimden birisini kiralamak.