Akıl sağlığını yitirmiş olmalı!

‘G.Saray’ı terör örgütünün bir parçası gibi göstermeye çalışanların akıl sağlığından şüphe etmek, doğal hakkımızdır’ 'FETÖ'nün yurt dışına kaçmış savcı ve hakimleriyle kendi tesislerinde çift kale maç oynayanlar bize FETÖ yaftası vuramaz'

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ağustos 2016 Güncelleme 26 Ağustos 2016, 00:00
Akıl sağlığını yitirmiş olmalı!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın önceki akşam bir TV kanalında yaptığı açıklamalar bomba etkisi yarattı... Yıldırım'ın sözleri özellikle Galatasaray, Trabzonspor ve Bursaspor kulüplerinin büyük tepkisini çekti. Galatasaray'ın resmi sitesinden yapılan açıklamada, "Bundan yaklaşık 20 yıl önce Galatasaray'da yer almış birkaç sporcu üzerinden Galatasaray gibi köklü bir camiayı karalamaya, onu terör örgütünün parçası gibi göstermeye çalışanların akıl sağlığından şüphe etmek Galatasaraylılar olarak bizlerin en doğal hakkıdır. Diğer kulüp ve kurumları da eski yöneticileri arasında yer alan çok sayıda FETÖ örgütü üyesinden arınmaya davet ediyoruz" denildi. Trabzonspor ise, "FETÖ'nün neredeyse tamamının yurt dışına kaçan savcı ve hakimleriyle kendi tesislerinde çift kale maç oynayanlar bize FETÖ yaftası vuramaz!" ifadesini kullandı.

BURSASPOR: ACİZLİĞİN, ZAVALILIĞIN GÖSTERGESİ
Yıldırım'ın sözlerinden nasibini alan Bursa cephesinden de çok sert bir yanıt geldi. Yapılan açıklamada, "Kaybettiği her şampiyonluğun, her Avrupa'dan elenişin ardından, başka şampiyonluklara çamur atarak, başarısızlığını ve beceriksizliğini örtmeye çalışan, kendi çıkarları için gözünü kırpmadan öfkeyi örgütleyen birinin, yine geçmişi karalamaya çalışması, acizliğin, zavallılığın, çaresizliğin göstergesidir" denildi.