Kariyerimin en mutlu anı

Cimbom’un son transferi Josue Pesqueira, “Kariyerimin en mutlu anını yaşıyorum. Galatasaray’a gelmeyi çok istiyordum” dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ağustos 2016 Güncelleme 24 Ağustos 2016, 00:27
Kariyerimin en mutlu anı

İÇİNDEKİLER

Transferin hızlı takımı Galatasaray, Porto'dan kiraladığı Josue Pesqueira ile resmi sözleşme imzaladı... Kariyerinin en mutlu anını yaşadığını söyleyen Brezilyalı yıldız, "Galatasaray'a gelmeyi çok istiyordum. Türkiye'den başka teklifler de almıştım ancak Galatasaray'ın teklifinin ardından bunları hiç düşünmedim. Yönetimimizin transferimde büyük emeği geçti" dedi. Yönetici Levent Naziofoğlu ise Josue'nin sözleşmesinde satın alma opsiyonu olmadığını belirterek, "Porto 5 milyon Euro istedi, anlaşma olmadı" diye konuştu.

JOSUE'DEN EN UCUZ İMZA
Cimbom 1 yıllık sözleşme imzaladığı Josue için Porto'ya kiralama bedeli ödemeyecek.

YILLIK 700 BİN EURO
Brezilyalı yıldıza ise 700 bin Euro garanti ücret ödenecek. Bu rakam, yapılan transferler arasında en azı olarak dikkat çekti.

30 NUMARALI FORMAYI GİYECEK
Daha önce ülkemizde Bursaspor'da da oynayan Josue, Galatasaray'da 30 numaralı formayı giyecek. Yıldız futbolcu, "Hedefim şampiyonluk" dedi

"Yeniden Türkiye'ye döndüğü için çok mutlu olduğunu söyleyen Joana Pesqueira, "İstanbul harika bir şehir" ifadesini kullandı.