TFF Şükür’ü siliyor!

Türkiye Futbol Federasyonu, Fetullahçı Terör Örgütü üyesi olan Hakan Şükür’ün resimlerini Futbolcular Müzesi’nden silecek...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ağustos 2016 Güncelleme 23 Ağustos 2016, 00:00
TFF Şükür’ü siliyor!

İÇİNDEKİLER

15 Temmuz'da milli iradeye karşı yapılan hain darbe girişiminin ardından Fetullahçı Terör Örgütü mensuplarına karşı çok geniş kapsamlı bir operasyon başlatan Futbol Federasyonu'ndan çok flaş bi hamle geldi.

ÖNCE RİVA'DA BAŞLADI
Futbol Feredasyonu'nun tüm milli futbolcuların resimlerinin yer aldığı Futbolcular Müzesi'nden Fetullahçı Terör Örgütü üyesi olan Hakan Şükür'ün resmini kaldırma kararı aldığı ortaya çıktı. Futbol Federasyonu bir süre önce Galatasaray'ın da hakkında disiplin işlemi başlattığı Şükür'ün Riva Tesisleri'ndeki tüm resimlerini kaldırma kararıyla işlem başlatmıştı.

DEMİRİZ'E DE AYNI İŞLEM
TFF'nin yine eski futbolcu ve FETÖ'nün futbol ayağının en önemli isimlerinden biri olarak lanse edilen İsmail Demiriz ile ilgili de benzer bir işlem yapacağı öğrenildi. Alınan karar sosyal medyada çok büyük bir destek topladı.

G.SARAY'DAN DA İHRAÇ EDİLECEK
Fetullahçı Terör Örgütü üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkartılan Hakan Şükür için Galatasaray Kulübü de düğmeye basmış durumda... Sarı- Kırmızılı kulüp, eski milli futbolcunun üyeliğinden ihraç edilmesi için düğmeye basmıştı.