Hem derdi yok hem derdi çok

Galatasaray seyircisiz maçta hem hücum hem savunmada tel tel döküldü... Karabükspor ise mutlak pozisyonları kullanamadı. Herkes maçın 0-0 bitmesini beklerken sahne alan Eren süper bir kafayla 3 puanı getirdi. Ama Cimbom hiç iyi sinyaller vermedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ağustos 2016 Güncelleme 23 Ağustos 2016, 01:52
Hem derdi yok hem derdi çok

İÇİNDEKİLER

Cimbom 90'da güldü... Arena'daki seyircisiz maçta Kardemir Karabükspor'la karşılaşan Galatasaray, yeni transfer Eren Derdiyok'un golüyle 1-0 kazandı ve sezona galibiyetle başladı. Sarı-Kırmızılılar maç boyunca hücumda etkisiz kalırken, pozisyon bulmakta da zorlandı... 4. dakikada Yatabare'nin sol çaprazdan şutu, uzak kale direği dibinden auta çıktı. 12. dakikada Yatabare topu altıpas önüne çıkardı, Muslera'dan sekti. Dönen topa hareketlenen Traore'nin vuruşunda yine Muslera gole izin vermedi. 13. dakikada Traore'nin şutunda Muslera topu uzaklaştırmayı başardı. 32 . dakikada ceza saha önünde bulunan Traore'nin ara pasında toplabuluşan Poko'nun şutu direk dibinden auta çıktı. 34. dakikada Tolga'nın uzun pasında Bruma'nın şutunu kaleci Ahmet çıkardı.

KARABÜK 84'TE İNANILMAZ BİR GOL KAÇIRDI
İkinci yarıda Galatasaray biraz daha hareketlendi... 69. dakikada Selçuk İnan'ın ceza yayından şutu kaleci Ahmet'in üstüne gitti. 71. dakikada Yatabare, Muslera ile karşı karşıya kaldı ama açıyı kaybetti. 84. dakikada Karabük, Hakan ile inanılmaz bir fırsatı hacadı. 1 dakika sonra bu kez Yasin, Galatasaray adına net bir fırsatı harcadı. Son saniyede Chedjou'nun ortasına harika yükselen Eren Derdiyok ağları sarstı ve 3 puanı getirdi.

CİMBOM'UN YILDIZI YİNE MUSLERA
Karabük karşısında kötü bir futbol oynayan Galatasaray'ı yine Fernando Muslera kurtardı. Süper Kupa maçının da kahramanı olan Uruguaylı kaleci dün de yaptığı kurtarışlarla göz doldurdu.

BRUMA BU KEZ HERKESİ ŞAŞIRTTI
Hazırlık kampının yıldızı olan Armindo Bruma dün geceki performansıyla hayal kırıklığı yaşattı. Yaptığı top kayıpları ile dikkatleri üzerine çeken Portekizli futbolcu karşılaşmanın 73. dakikasında yerini Yasin Öztekin'e bıraktı.

İLK MAÇTA CİĞERİNİ GÖSTERDİ!
Cimbom'un orta alandaki yeni dinamosu Tolga Ciğerci dün Karabükspor önünde 12.5 kilometre koşarak bu alanda gecenin en iyisi oldu. Yıldız futbolcu maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Almanya'da 14 kilometre koşmuştum" dedi.