Para için gelmedim

Advocaat bugün 14.30’da resmi sözleşmeyi imzalayacak. 1 saat sonra Grasshoppers maçının basın toplantısına katılacak. Kurt hoca, Hollanda basınına yaptığı açıklamada Fenerbahçe’yi para için tercih etmediğini söyledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ağustos 2016 Güncelleme 17 Ağustos 2016, 00:51
Para için gelmedim

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Dick Advocaat işine hızlı başladı. Hollandalı çalıştırıcı, önceki gün ve dünkü idmanları çok yakından takip etti ve sık sık not aldı. Dick Advocaat'ın oyuncularının ismini şimdiden ezberlediği de gözlendi.

AVRUPA'NIN EN BÜYÜĞÜ
Advocaat'ın bugün 14.30'da resmi sözleşmeyi imzalayacağı ve yaklaşık 1 saat sonra ise Grasshoppers ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi maçının basın toplantısına katılacağı bildirildi. Sarı-lacivertli takımın yeni teknik patronu dün Hollanda basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Advocaat, "Türkiye Ligi'nde Fenerbahçe gibi bir takım yönetiyorsanız tek hedefiniz şampiyonluk olur. Ayrıca, Avrupa'da da başarılı olmalısınız. Bu yaş da benim için eğlenceli bir macera olacak. Fenerbahçe benim için Avrupa'nın en büyük kulüplerinden biri. Gerçekten, Fenerbahçe'nin Avrupa'nın en büyük kulüplerinden biri olduğunu düşünüyorum. Fenerbahçe'ye para için gelmedim. Tercihim para olsaydı Çin'e giderdim" dedi.