Gelmemde Arda’nın rolü çok büyük

Adriano imza töreninde eski takım arkadaşı Arda’yı övdü. Brezilyalı oyuncu, “Beşiktaş’a transfer olmamda Arda Turan’ın rolü çok büyük oldu” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ağustos 2016 Güncelleme 09 Ağustos 2016, 01:22
Gelmemde Arda’nın rolü çok büyük

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Kulübü'nde Barcelona'dan 3 yıllığına transfer edilen Adriano için imza töreni düzenledi. Vodafone Arena'daki törene Adriano'nun yanı sıra kulüp başkanı Fikret Orman da katıldı. Brezilyalı oyuncu doğru zamanda doğru kulüpte olduğunu belirterek, "Başkan Fikret Orman'a ve Umut Güner'e, teknik direktörüme ve takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bana çok yardımcı oldular. Sevilla ve Barcelona'dan sonra doğru anda doğru kulüpte olduğuma inanıyorum. Bütün tecrübelerimi yeni takımıma aktarmak istiyorum" dedi.

KENDİSİ ÇOK YETENEKLİ OYUNCU
Eski takım arkadaşı Arda Turan'ın transferde önemli rol oynadığını vurgulayan Adriano, "Arda ilk günden itibaren çok iyi konuştu. Başkanımızla birlikte transferde önemli rol oynayan kişilerden biriydi. Kendisi çok yetenekli bir oyuncu" dedi. Taraftarların kendisini çok iyi karşıladığını belirten Adriano, İstanbul için söylenenlerin tam aksiyle karşılaştığını vurgulayarak, "Kulüp hakkında kuşkum yoktu. Burada olmak çok hoş" diye konuştu.