Bruma seneye 20 milyon euro

PSV’nin 7 milyon Euro’luk teklifini geri çeviren yönetim, Bruma’nın bu çizgisini sürdürmesi durumunda fiyatını üçe katlayacağını düşünüyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Temmuz 2016 Güncelleme 28 Temmuz 2016, 00:00
Bruma seneye 20 milyon euro

İÇİNDEKİLER

Oynadığı 4 hazırlık maçında attığı 5 golle yeni sezon öncesi yıldızı parlayan Armindo Bruma'nın geleceği netleşti... Hollanda devi PSV'nin 7 milyon Euro'luk teklifini geri çeviren Galatasaray yönetimi, Portekizli yıldızı kesinlikle satmama kararı aldı. Sarı-Kırmızılılar, Bruma'nın bu performansını yeni sezonda da sürdürmesi durumunda fiyatını üçe katlayacağına inanıyor. Yönetim, genç futbolcuyu 1 yıl sonra rekor bir ücretle satarak kasayı doldurmayı planlıyor. Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu da Bruma konusunda net açıklamalar yaptı. Nazifoğlu, "Evvelki açıklamalarımda da Bruma'nın bizimle kalacağını söylemiştim. Kalacağını ispatlamamız için daha ne yapmamız gerekiyor bilmiyorum. Devamlı, 'gidiyor, kalıyor' deniyor. Taraftar merak etmesin, Bruma kalacak. Önümüzde bir Manchester maçı var, bizim için ciddi bir sınav olacak" dedi.

ÇOK YAKINDA TRANSFER MÜJDELERİ VERECEĞİZ
Transfer çalışmalarıyla ilgili de bilgi veren Nazifoğlu, "Transferlerin bu kadar gecikme nedeni, konuştuğumuz isimlerin önemli futbolcular olması ve Türkiye'nin gündeminden dolayı çekingen yaklaşmaları. Daha evvel de söyledim. Alacağız! Çok yakında o müjdeleri vereceğiz" dedi. Levent Nazifoğlu, önceki gün Aarhus önünde oynanan futboldan da çok memnun kaldıklarını söyledi.