Samuel Eto’o’da bonservis krizi

Beşiktaş 35 yaşındaki oyuncu ile her konuda anlaşma sağladı. Ancak Antalyaspor’un Eto’o için bonservis bedeli istemesi kriz çıkardı. Siyah-Beyazlı yönetim Akdeniz kulübüyle görüşerek bu işi bir an önce bitirmeyi hedefliyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Temmuz 2016 Güncelleme 27 Temmuz 2016, 01:37
Samuel Eto’o’da bonservis krizi

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş santrfor adayları arasında ilk sıraya aldığı Samuel Eto'o'nun transferini bitirme uğraşı veriyor. Kamerunlu golcünün önceki gün 2. Başkan Ahmet Çebi ile Bodrum'daki yatında bir araya geldiği biliniyor. Beşiktaş'ın teklifine prensipte 'evet' yanıtı veren tecrübeli forvet için, önceki gün de Başkan Orman, "Şartları bize uyarsa onu takımımda görmek isterim" açıklamasını yapmıştı. Görüşmelerin pozitif yönde ilerlediği ifade edilirken, Antalyaspor cephesi bu transfere temkinli yaklaşıyor. Güney ekibi Eto'o'yla ilgili olarak kendilerine hiç bir kulüpten resmi teklif gelmediğini belirterek, "Ayrıca Eto'o gibi değerli bir futbolcu için bedelsiz kontrat feshi ihtimal dışıdır, gündemimizde yoktur, olmayacaktır" açıklamasını yaptı. Eto'o ile ilgili son karar Beşiktaş ile Antalyaspor yönetimleri arasında yapılacak olan görüşme sonrası netlik kazanacak.

ANTALYASPOR ÖMER ŞİŞMANOĞLU'NU İSTİYOR
Antalyaspor'un Eto'o'nun Beşiktaş'a verilmesi durumunda para+Ömer Şişmanoğlu'nu da isteyeceği öne sürüldü. Geçen sezon Beşiktaş'tan kiralanan Ömer'i yeniden takımda görmek isteyen Antalyaspor'un Ömer'in verilmesini ilk şart olarak sunacağı gelen bilgiler arasında. Şenol Güneş'in Ömer'in takımda kalmasını istemesi bu transferde önemli bir pürüz olarak gösteriliyor. Bu arada Güneş'in Samuel Eto'nun transferine sıcak baktığı ve gelişmeleri izlediği ortaya çıktı