FETÖ eşimden 150 bin dolar istedi

Hakan Ünsal, Fatih Akyel ve Ahmet Dursun’la birlikte Kısıklı’ya giden Ümit Karan, “Bunlar yıllardır sporun içinde. Beni hapisten çıkarmak için eşimden 150 bin dolar istediler” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Temmuz 2016 Güncelleme 27 Temmuz 2016, 01:24
FETÖ eşimden 150 bin dolar istedi

İÇİNDEKİLER

Darbeci hainlere spor dünyasının tepkisi her geçen gün daha da büyüyor... Kısıklı'da günlerdir devam eden ve vatandaşların adeta akın ettiği demorkasi nöbetine önceki gece ünlü isimler de katıldı. Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, teknik direktör Abdullah Avcı ve tüm futbolcular tam kadro olarak Kısıklı'daki yerini aldı. Ayrıca eski futbolcular Ümit Karan, Fatih Akyel, Ahmet Dursun ve Hakan Ünsal da nöbete katıldı. FETÖ'nün organize ettiği şike davası nedeniyle hapis yatan Ümit Karan çok flaş itiraflarda bulundu. Karan, "Şike davası sürecinde cezaevine girdiğimde eşimden 150 bin dolar para istediler ki beni çıkartsınlar diye. Ben hiçbir zaman bu vatan hainlerine biat etmediğim için beni hep bitirmeye çalıştılar. Futbol camiasında bu terör örgütüne hizmet ettiği bilinen kişiler var, bir de bilinmeyenler var. Bunların hepsi temizlenmeli" dedi.



GÜMÜŞDAĞ: CUMHURBAŞKANIMIZ VE HALKIMIZ SAYESİNDE
Kısıklı'daki demokrasi nöbetine katılan Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ önemli açıklamalar yaptı. Gümüşdağ, 15 Temmuz gecesi, ülkenin bölünmez bütünlüğüne vurulan darbenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve halkımız sayesinde yenildiğini belirterek, "Cumhurbaşkanımız gösterdiği müthiş duruşla tüm dünyaya büyük bir ders vermiştir" ifadesini kullandı. Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı da bu yolda şehit olan vatandaşlara, Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.


Doğan SAVAŞ