Şimdide Hernanes kapışması

Birçok transferde karşı karşıya kalan Fenerbahçe ile Beşiktaş şimdi de Juventus’un 10 numarası Hernanes için kapışacak. Brezilyalı yıldız Fenerbahçe’ye teklif edilince Sarı-Lacivertli yönetim kiralamak için harekete geçti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Temmuz 2016 Güncelleme 24 Temmuz 2016, 00:01
Şimdide Hernanes kapışması

İÇİNDEKİLER

Kadrosunu 10 numara transferi ile tamamlamak isteyen Fenerbahçe'ye fırsat ayağına geldi. Daha önce Beşiktaş'ın kadrosuna katmak için teklifte bulunduğu Juventus'un Arjantinli 10 numarası Hernanes'in menajeri sürpriz bir hamle yaptı. Hernanes'in menajeri Joseph Lee, yıldız futbolcuyu Fenerbahçe'ye teklif etti. Bunun üzerine Sarı-Lacivertli yönetim Juventus kulübü ile temasa geçme planları yapmaya başladı. Fenerbahçe'nin Hernanes için kiralama teklifini ortaya koyacağı ve pazarıkları bu yönde ya;acağı da ifade ediliyor. Bu arada Hernanes'in menajeri Joseph Lee'nin aynı zaman Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Roberto Carlos'un da menajeri olması Sarı-Lacivertli yönetimin elini güçlendiriyor. Fenerbahçe ile Roberto Carlos arasında eskiye dayanan iyi ilişkilerin bu transferin gerçekleşmesine katkı sağlayabileceği belirtiliyor.

HER İKİ AYAĞINI DA ÇOK İYİ KULLANIYOR
31 yaşında ve 1.80 boyunda olan Hernanes orta sahada ofansif özellikler taşıyan bir oyuncu. En büyük avantajı her iki ayağını da kullanabilmesi. Geçtiğimiz yıl Inter'den Juventus'a transfer olan Brezilyalı futbolcunun piyasa değeri 6 milyon Euro civarında bulunuyor. 2018 yılına kadar Juvertus ile sözleşmesi bulunan Hernanes'i kiralamak isteyen Fenerbahçe'nin İtalyan kulübüne 2.5 milyon Euro civarında bir ücret teklif edeceği belirtiliyor.