Biz kardeşiz kol kolayız!

Dün de Türkiye’nin dört bir yanında başkan , futbolcu ve yöneticiler meydanlara çıkarak, “Darbeci, cuntacı hainlere hayır” diyerek haykırdı... Trabzonspor Başkanı Usta hep birlikte muhteşem bir ülkenin evlatları olduğumuzu belirterek, "Bu zor günlerin altından kalkacağız" dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Temmuz 2016 Güncelleme 24 Temmuz 2016, 02:02
Biz kardeşiz kol kolayız!

İÇİNDEKİLER

Milli iradeye, demokrasiye, Cumhuriyet'e göz diken cuntacı hainlerin darbe girişimine Türk halkının tepkisi katlanarak büyüyor... 81 ilde başlatılan demokrasi nöbetine spor dünyası da büyük bir destek veriyor. Dün de Türkiye'nin dört bir yanında kulüp başkanları, teknik adamlar ve futbolcular meydanlara çıkarak, "Darbeci, cuntacı hainlere hayır!.. Yaşasın demokrasi" diyerek haykırdı. İstanbul'da 3 büyük kulübün taraftar grupları el ele, kol kola demokrasi için yürüyerek hainlere müthiş bir ders verdi. Milli irade gücünü birkez daha tüm dünyaya gösterdi. Günün anlamlı tepkilerinden birisi de Trabzonspor'dan geldi. Bordo-Mavililer tam kadro demokrasi nöbetine katılırken, Başkan Muharrem Usta, "Hep birlikte muhteşem bir ülkenin muhteşem evlatlarıyız. Hepimiz kardeşiz, kol kolayız. Hep birlikte bu zor günlerin altından kalkacağımıza kimsenin şüphesi olmasın" dedi.
kulla

KEFENİMİZLE CUMHURBAŞKANI'NIN ARKASIYDAYIZ
Kaptan Onur Kıvrak ise, kefenleri ile Cumhurbaşkanı'nın arkasında olduğunu dile getirdi. Onur, "Burada bulunmaktan çok mutluyum, çok gururluyum. Bu vatan için canlarını feda eden şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize şifa diliyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a çok teşekkür ediyorum. Tüm dünyaya nasıl bir lider olduğunu bir daha gösterdi. Cumhurbaşkanımızın bir sözü var; "Ben kefenimle yola çıktım" diye. Biz de kefenimizle onun arkasındayız" diye konuştu.