Leiva’da sona yaklaştık

G.Saraylı yönetici 3 oyuncu transfer edeceklerini ifade etti. Nazifoğlu, “Leiva’da sona yaklaştık ama olmazsa başka alternatiflerimiz de var” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Temmuz 2016 Güncelleme 22 Temmuz 2016, 00:15
Leiva’da sona yaklaştık

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da futbolun yönetimini ele alan Levent Nazifoğlu, transferden, gidecek kalacak isimlere kadar önemli açıklamalar yaptı. GS TV'nin sorularını yanıtlayan Nazifoğlu, orta sahada oyuncu kaybettiklerini belirterek, yeni sezon öncesinde 3 transfer yapacaklarını bildirdi. Jan Olde Riekerink'in transfer konusunda pası yönetime attığını aktaran Nazifoğlu, "Hem orta saha hem forvete takviye yapacağız. Çok ihtimal var ama herhalde 3 oyuncu alacağız" ifadelerini kullandı. Levent Nazifoğlu, İngiltere'nin Liverpool takımında forma giyen Brezilyalı orta saha oyuncusu Lucas Leiva ile de ilgilendiklerini söyledi. Ancak Nazifoğlu orta alan için başka alternatiflerinin de olduğunu vurguladı.

SEÇENEKLERİMİZ FAZLA
Leiva dışında diğer seçeneklerinin de olduğunu aktaran Nazifoğlu, "Leiva ilgilendiğimiz oyunculardan biri ama başka alternatifleri de var. Ön libero için onlardan biri alınacak" derken kulübüne dönen Jason Denayer ile ilgili olarak, "Transferi bizim elimizde değil. Kulübü Manchester City'nin kabul etmesi gerekir. Jason burada çok mutluydu. Kulübü izin verirse biz de hocamız Riekerink de buna 'hayır' demez" dedi.