Kartal'dan Eren bombası!

Beşiktaş forvet transferinde dün hareketli dakikalar yaşadı. Yönetim Eren Derdiyok için önce Kasımpaşa’ya resmi teklifte bulundu. Ardından 28 yaşındaki futbolcunun menajeriyle de masaya oturuldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Temmuz 2016 Güncelleme 28 Temmuz 2016, 17:38
Kartal’dan Eren bombası!

İÇİNDEKİLER

Mario Gomez şokunu atlatan Beşiktaş forvet transferi için düğmeye bastı. Siyah-Beyazlı yönetim Kasımpaşa ile temas kurarak Eren Derdiyok için resmi teklifte bulundu. Kasımpaşa Başkan Vekili Hilmi Öksüz adı Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor ile anılan Eren Derdiyok için ilk resmi teklifin Beşiktaş'tan geldiğini doğrulayarak, "Kulüp başkanımız Turgay Ciner bu teklifi değerlendirdikten sonra Beşiktaş'a en kısa zamanda cevap verecek" dedi. Hilmi Öksüz bu açıklamaları yaparken Beşiktaşlı yöneticiler Eren Derdiyok'un menajeriyle de temasa geçti. Ancak golcü oyuncu için yapılan ilk görüşmeden olumlu sonuç çıkmadı. Buna rağmen iki tarafın bugün bir kez daha bir araya gelerek anlaşma noktası arayacağı ortaya çıktı. Bu arada Kasımpaşa'nın yapılan ilk teklifi uygun gördüğü arada küçük bir farkın kaldığı gelen bilgiler arasında.

BEŞİKTAŞ'TAN 2 MİLYON 750 BİN EURO TALEP ETTİ
Eren Derdiyok'un BeşiktaşŞampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceği için çok istediği ancak yıllık 2 milyon 750 bin Euro talep ettiği öne sürüldü. Beşiktaş Yönetimi'nin bu transferi bitirmek için tüm kozlarını oynaması bekleniyor. Geçtiğimiz sezon 31 maçta 13 gol atan golcü oyuncu Avrupa Futbol Şampiyonası'nda İsviçre Milli Takımı kadrosunda yer almıştı. Ancak Eren milli takımında gol atamamıştı.

BEŞİKTAŞ EREN DERDİYOK'U 2 SENE ÖNCE DE İSTEMİŞTİ
Beşiktaş Eren Derdiyok'u Kasımpaşa'ya gelmeden önce de istemiş ancak o dönemde yüksek bonservis engeline takılmıştı. Gomez'in takımdan ayrıldığını açıklamasının ardından harekete geçen yöneticiler Eren Derdiyok için resmi teklif yaptı.

GEÇEN SEZON 31 GOL ATTI
Beşiktaş' ın Gomez'in ayrılmasından sonra transfer listesine aldığı ilk isim olan Eren Derdiyok geçen sezon Kasımpaşa'da 31 maçta forma giyerken fileleri 13 kez havalandırdı.