Fener Emenike’yle güzel

Fenerbahçe Kadıköy’de oynadığı ilk ciddi sınavında Yunan temsilcisi Panathinaikos’u 2 golle geçti. Emenike attığı iki golle, “Beni bu sezon görün” mesajını verdi. Kanarya Emenike ile öne geçti. Berg eşitliği sağladı. Yeniden sahneye çıkan Nijeryalı star F.Bahçe'yi zafere taşıdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Temmuz 2016 Güncelleme 14 Temmuz 2016, 05:42
Fener Emenike’yle güzel

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe yeni sezon öncesi Kadıköy'de Panathinaikos ile oynadığı maçı 2-1 galip bitirdi. Kanarya karşılaşmaya Fabiano, Neustadter, Kjaer, Hakan, Hasan Ali Kaldırım, Ozan, Şener, Aatif, Salih, Fernandao ve Emenike 11'i ile başladı. Sarı-Lacivertli takımda Hollandalı futbolcu Van Persie kadroda yer almadı. Ayrıca Sarı- Lacivertliler'de Volkan Demirel, Volkan Şen, Mehmet Topal, Uygar Mert sakatlıkları nedeniyle forma giyemedi. Maça hızlı başlayan Sarı-Lacivertli takım henüz 3. dakikada Emenike'nin golüyle 1-0 öne geçmeyi başardı. Bu golün ardından Fenerbahçe oyunda üstünlüğünü sürdürürken 23. dakikada Panathinaikos Berg ile skorda 1-1'lik eşitliği yakaladı.

KALECİ FABIANO RIBEIRO HASTANELİK OLDU
Maçın 2. yarısında üstünlüğünü sürdüren Sarı-Lacivertli takım 54'te Emenike ile skoru 2-1'e getirdi. Başka gol olmayınca Fenerbahçe maçı 2-1 galip bitirdi. Bu arada 25. dakikada çok büyük bir şanssızlık yaşandı. Fenerbahçe'nin kalecisi Fabiano Ribeıro Panathinaikos ile oynanan maçın 25. dakikasında talihsiz bir sakatlık yaşadı. Marcus Berg ile çarpışan Fabiano oyuna devam edemedi kaleci hemen hastaneye kaldırıldı yerine Ertuğrul girdi.



EMENIKE'DEN GERİ DÖNÜŞ
Geçen sezon Fenerbahçe'de yer almayan Emenike 1 yıllık aradan sonra takıma geri döndü. Nijeryalı star attığı goller sonrasında takla attı.