Güneş suskun kaldı

Beşiktaş’taki gelişmelerden rahatsız olan Güneş’in bugüne kadar hiç konuşmaması keyifsiz olduğu söylentilerine neden oldu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Temmuz 2016 Güncelleme 13 Temmuz 2016, 01:13
Güneş suskun kaldı

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta yeni sezon öncesi transfer çalışmaları sürerken Teknik Direktör Şenol Güneş'in gelişmelerden çok rahatsız olduğu ortaya çıktı. Gökhan Töre, İsmail Köybaşı ve Jose Sosa'nın ayrılık kararı tecrübeli hocada şok etkisi yarattı. 3 oyuncunun yanı sıra Atiba'daki belirsizlik ve Mario Gomez'de hala somut bir adım atılmamasının Şenol Güneş'i telaşlandırdığı belirlendi.

İMZALARIN ATILMAMASI RAHATSIZ ETTİ
Yeni sezonda medyaya her hangi bir açıklama yapmaktan kaçınan Şenol Güneş'in sergilediği bu tavrın nedeninin henüz gerçekleşmeyen imzalar olduğu iddia edildi. Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira, Galatasaray'da ise Jan Olde Riekerink kamplarda düzenledikleri basın toplantısında tüm sorulara yanıt verirken Şenol Güneş'in sessiz kalması kafaları kurcalıyor. Transferde olumsuz gelişmelerin yaşanması ve yönetimde yaşanan fikir ayrılıklarının bu sezon için Şenol Güneş'i düşündürdüğü belirtildi. Şenol Güneş'in Başkan Fikret Orman'la bu hafta içinde bir görüşme yapmayı planladığı ve duyduğu rahatsızlıkları dile getireceği gelen bilgiler arasında. Bu görüşmenin Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleşmesi bekleniyor.