Son aday Macar Szalai

Forvet transferinde birçok ihtimal üzerinde duran Galatasaray’a menajerler aracılığıyla Hoffenheim’ın forveti Adam Szalai teklif edildi. Euro 2016'nın flaş ekibi Macaristan'ın en çok dikkat çeken isimlerinden biri olan tecrübeli forvetin maliyetinin çok düşük olduğu ifade ediliyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Temmuz 2016 Güncelleme 01 Temmuz 2016, 00:00
Son aday Macar Szalai

İÇİNDEKİLER

Geçen sezon devre arasında Burak Yılmaz'ı satan, yeni sezon öncesi de Umut Bulut'la yolları ayırmayı planlayan Galatasaray'da gündemin ilk maddesi forvet transferi... Şu ana kadar 10'a yakın isimle görüşen Sarı-Kırmızılı yönetimin listesine yeni bir golcü girdi. Alınan bilgilere göre, Macaristan Milli Takımı'nın formasını giyen Adam Szalai menajerler aracılığıyla Galatasaray'a teklif edildi. Geçen sezon Bundesliga'da Hoffenheim formasıyla 16 maçta hiç gol atamayan ve eleştiri oklarının hedefi olan 29 yaşındaki oyuncu Euro 2016'da yeniden adından söz ettirdi. Turnuvanın en flaş takımlarından biri olan Macaristan'ın etkili silahlarından Adam Szalai'nin maliyetinin oldukça düşük olduğu ifade ediliyor.

1 HAFTA İÇİNDE EN AZ 1 GOLCÜ TAMAM
GALATASARAY yönetimi ve teknik heyet, Szalai ile ilgili araştırmaları yaptıktan sonra transfere karar verecek... Hugo Rodallega konusunda çok önemli adımlar atan, Florin Andone'yi de imza noktasına getiren Galatasaray'ın 1 hafta içinde en az 1 golcüyü kadrosuna katması bekleniyor. Yönetimin şu an Euro 2016'da oynayan bir forvetle daha ilgilendiği için ağır davrandığı da iddialar arasında.