Cimbom'un yeni golcüleri Niasse & Rodallega

Geçen sezon özellikle Burak’ın satılmasının ardından büyük kriz yaşayan Galatasaray’da yönetim hem Rodallega hem de Oumar Niasse’yi almak istiyor. Rodallega'nın transferini bitirme noktasına getiren Sarı-Kırmızılılar, Niasse için de Everton'a kiralama teklifi yaptı. İngiliz kulübü teklife sıcak bakı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Haziran 2016 Güncelleme 27 Haziran 2016, 09:11
Cimbom’un yeni golcüleri Niasse & Rodallega

İÇİNDEKİLER

Transferdeki sessizliğini Serdar Aziz ile bozan Galatasaray'da hareketlilik sürüyor... Yola Riekerink ile devam etme kararının ardından çalışmalara hız veren Sarı-Kırmızılılar bombaları patlatmak üzere.

Geçen sezon özellikle Burak Yılmaz'ın satılmasının ardından forvette yaşanan büyük sıkıntıyı çözmek isteyen yönetim, kadroya iki forvet birden katmaya hazırlanıyor. Akhisar Belediye formasıyla çok iyi bir sezon geçiren Hugo Rodallega'nın bu hafta içinde resmi imzayı atması bekleniyor. Kolombiyalı golcüyle yıllık 1.8 milyon Euro'dan 2+1 yıllık anlaşma yapan Galatasaray yönetimi sözleşmede yazan 1.7 milyon Euro'luk satın alma bedelini ödeyerek işi bitirecek. Sarı-Kırmızılılar, Rodallega'nın ardından Oumar Niasse'yi de kadroya katmak istiyor.
KOEMAN, NIASSE'Yİ KADRODA DÜŞÜNMÜYOR
Geçen sezon başında gündeme gelen fakat yüksek maliyet nedeniyle alınamayan Senegalli forvet devre arasında 17.9 milyon Euro karşılığında Everton'a transfer olmuştu. Galatasaray yönetimi, İngiliz ekibinde 7 maça çıkan ve gol atamayan Niasse için kiralama teklifinde bulundu. Everton'ın başına geçen Ronald Koeman'ın da Niasse'yi kadroda düşünmediği, İngiliz kulübünün teklife sıcak baktığı belirlendi.