Sakat Fabri’ye imza yok

Yaşadığı çapraz bağ sakatlığı nedeniyle Beşiktaş taraftarının transferine karşı çıktığı Kaleci Fabri’nin omuzunda da kronik bir sakatlık tespit edildi. Beşiktaş yönetiminin gelen sağlık raporu sonrasında bu transferden vazgeçtiği belirtilirken yeni kaleci transferi için girişimlerin başladığı ifade edildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Haziran 2016 Güncelleme 26 Haziran 2016, 00:28
Sakat Fabri’ye imza yok

İÇİNDEKİLER

BEŞİKTAŞ'IN geçtiğimiz hafta başında İstanbul'a getirdiği İspanyol kaleci Fabricio Ramirez'in (Fabri) 8 saat boyunca yapılan sağlık kontrolleri sonrası sağ omzunda kronik sakatlık tespit edildi. Beşiktaş'ın İstanbul'a getirdiği ve büyük ölçüde anlaşmaya vardığı İspanyol kaleci Fabricio Ramirez hakkında şok edici bir gerçek ortaya çıktı. Siyah-beyazlıların sezon bitmeden ön protokol imzaladığı 28 yaşındaki kaleci pazartesi günü İstanbul'a getirildi. Deneyimli file bekçisi hemen ertesi gün sağlık kontrolüne sokuldu. 8 saat süren kontroller sonrasında Fabricio'nun sağ omzundan sakatlığı bulunduğu ve bunun kronik düzeyde olduğunun anlaşıldığı öğrenildi.

GEÇTİĞİMİZ YILIN TAMAMINDA OYNAMAMIŞTI
Fabricio, ön çapraz bağları koptuğu için geçen sezon Deportivo'da forma şansı bulamamıştı. Beşiktaşlı taraftarlar sakatlığı yüzünden 1 yıl oynanamış kalecinin tranfser edilmesine tepki gösteriyorlardı ve böylme bir oyuncuya para verilmemesi gerektiğini söylüyorlardı. Son kontrolde omuzundan kronik sakatlığı tesbit edilen Fabricio Ramirez ile sözleşme imzalanmayacağı bildirildi.

​KALECİ TRANSFERİ SİLBAŞTAN
beşiktaş yönetimi hallettiğini zannettiği kaleci transferinde en başa dönüyor. Fabricio ile sözleşme imzalanması beklenmiyor. Yeni kaleci için yarın düğmeye basılacak.