Neustadter Kadıköy'de

Fenerbahçe, Rus Milli Takımı’nın stoperi Neustadter ile her konuda anlaştı... Yıldız oyuncu 1.8 milyon Euro’dan 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Haziran 2016 Güncelleme 25 Haziran 2016, 00:35
Neustadter Kadıköy’de

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Van Der Wiel'den sonra Alman asıllı Rus stoper Roman Neustadter'i İstanbul'a getirdi. Dün önce Rus stoperin menajeri İstanbul'a geldi ve Fenerbahçe Yönetimi ile pazarlığa oturdu. Ardından da Neustadter İstanbul'a geldi. Sosyal medya hesabından Atatürk Havalimanı'ndan fotoğraf paylaşan Rus futbolcunun Fenerbahçe ile her konuda anlaştığı belirtildi.

MAÇ BAŞI 15 BİN EURO
Adı bir süredir adı Galatasaray ile anılan Roman Neustadter'in bonservisinin elinde olmasının büyük bir avantaj olduğu ve oyuncuya yıllık 1.8 milyon Euro ödeneceği ifade edildi. Schalke'de yıllık 1.5 milyon Euro kazanan 28 yaşındaki oyuncunun Fenerbahçe'den ayrıca maç başı 15 bin Euro ücret alacağı ve bu rakamın 500 bin Euro'yu geçemeyeceği öğrenildi.

HAVA HAKİMİYETİ ÇOK İYİ
Vitor Pereira'nın da onay verdiği savunmacı büyük bir son dakika pürüzü çıkmazsa gelecek sezon Sarı-Lacivertli formayı giyecek. Stoper olarak görev yapan Neustadter defansif orta saha olarak da Schalke'de birçok maçta oynadı. 4 sene Alman ekibinin formasını giyen 1.90'lık Rus oyucu hava toplarındaki hakimiyeti ile tanınıyor. Schalke'de başarılı bir sezon geçiren Neustadter Rusya Milli Takımı ile Euro 2016'da büyük hayal kırıklığı yaşadı. Neustadter Bundesliga'nın aksine Euro 2016'da beklentileri karşılayamadı.