Fener’den Roma harekatı

Başkan Aziz Yıldırım, Seydou Doumbia’yı satın alma opsiyonuyla kiralamak, Roma ise bonservisiyle satmak istiyor. İtalya’da yapılacak görüşmede aradaki bu anlaşmazlığın ortadan kalkması bekleniyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Haziran 2016 Güncelleme 23 Haziran 2016, 01:01
Fener’den Roma harekatı

İÇİNDEKİLER

Forvet transferi için yoğun mesai harcayan Fenerbahçe'de listenin ilk sırasında Seydou Doumbia yer alıyor... Teknik direktör Vitor Pereira'nın geçen sezonun devre arasında da istediği fakat transferi gerçekleşmeyen Fildişili yıldızı bu kez kadroya katmak isteyen yönetim düğmeye bastı. Sarı-Lacivertliler'in önümüzdeki günlerde İtalya'ya giderek Roma ile masaya oturması bekleniyor. Alınan bilgilere göre Fenerbahçe, Doumbia'yı satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiralamak istiyor. Fakat iki kulüp arasında bu konuda anlaşmazlık yaşandığı belirtiliyor. Geçen sezon devre arasında yıldız futbolcusunu Newcastle United'a kiralayan Roma'nın artık kiralama formülüne sıcak bakmadığı belirtildi. İtalyan kulübü, Seydou Doumbia'yı bonservis bedeliyle satarak gelir etme etmeyi planlıyor.

MARIO GOMEZ TAKTİĞİ DE UYGULANABİLİR
Fenerbahçe yönetimi ile Roma arasında yapılacak görüşmeden nasıl bir sonuç çıkacağı merak konusu... Ortaya atılan bir başka iddiaya göre ise Sarı-Lacivertliler, Beşiktaş'ın Mario Gomez transferinde uyguladığı taktiği uygulayabilir. Buna göre Fenerbahçe, Doumbia'yı 1 yıllık kiralayıp, sezon sonunda belirlenen rakama almayı tahahhüt edecek. Roma'nın böyle bir öneriye çok büyük ihtimalle 'evet' diyebileceği belirtiliyor.

ADA'DA BAŞARILI OLAMADI
Geçen sezon devre arasında büyük ümitlerle Newcastle United'a transfer olan Seydou Doumbia, Premier Lig'deki futboluyla beklentilerin oldukça altında kaldı. Fildişili yıldız, Roma formasıyla da hayal kırıklığı yarattı.

CSKA DA ONU iSTiYOR
Rus basınında çıkan haberlere göre Seydou Doumbia'nın yıldızının parladığı CSKA Moskova da transfer için devrede... Fakat Doumbia'nın Rusya'ya dönmeye sıcak bakmadığı da ifade ediliyor.