Sneijder satılıyor!

Wesley Sneijder geçtiğimiz günlerde yönetimi eleştirdi... Dursun Özbek başkanlığındaki yönetim de Hollandalı’nın biletini kesme kararı aldı. Menajeri Albers'i çağıran yönetim, "Kulüp bul" dedi. Manchester United ve birçok dev kulüp yıldız oyuncuyu transfer etmek için sıraya girdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Haziran 2016 Güncelleme 19 Haziran 2016, 00:00
Sneijder satılıyor!

İÇİNDEKİLER

Yönetim kadrosu yenilenen Galatasaray'da bütçe 70 milyon Euro'dan 45 milyon Euro'ya çekilmişti... UEFA ile yapılan anlaşma gereği transferde az para harcaması gereken Cimbom, transfere ek kaynak yaratabilmek için şok bir karar aldı. Aslan, Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'i satma kararı aldı... Fernando Muslera'nın Copa America'da kötü bir performans sergilemesi nedeniyle elinde sadece para edecek futbolcu Sneijder kalan Galatasaray Yönetimi'nin aldığı karar taraftarını da hayal kırıklığına uğrattı. Hollandalı 10 numaranın yönetimi hedef alan açıklamaları da ayrılık da önemli rol oynadı. Sneijder'in menajeri Albers'i İstanbul'a çağıran yönetim, kendisine, "Anlaşılan Wesley Sneijder bizimle mutsuz. Ona acilen kulüp bul" ifadelerini kullanacak. Sneijder'in de bu gelişmeler sonrasında moralinin bozuk olduğu öğrenildi.

TARAFTARLARDAN BÜYÜK TEPKİ VAR
Sneıjder'in satılması halinde kombine kampanyası ve Galatasaray Store'ların boykot edilmesi fikri sosyal medyada taraftarlar arasında hızla yayıldı. Kombine fuyatlarında yüzde 30 indirim yapmasına rağmen beklenen yenilemeyi yapamayan Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek için taraftarlar, "Artık istifa zamanı" dediler.

TARAFTARIN SEVGİLİSİ!
Sneijder G.Saray'a geldiği günden itibaren taraftarın sevgilisi konumunda... Taraftarlar onu Fenerbahçe maçlarında attığı gollerden dolayı daha da çok seviyor. Sneijder'in takımdan ayrılması onları çok üzecek.