Sürpriz aday Leonardo!

Daha önce Milan ve Inter’i çalıştıran Leonardo, 2011’den bu yana PSG’de sportif direktörlük yapıyor... G.Saray’ın Brezilyalı futbol adamı ile önceki gün görüştüğü belirtiliyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Haziran 2016 Güncelleme 17 Haziran 2016, 00:00
Sürpriz aday Leonardo!

İÇİNDEKİLER

Teknik adam arayışlarını sürdüren Galatasaray, Thomas Schaaf ile anlaşmış, bir yandan da Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in son kararını beklemeye başlamıştı. Fakat dün İtalya'dan flaş bir iddia geldi. Transfer haberleri ile ünlenen gazeteci Di Marzio, Sarı-Kırmızılı kulübün Leonardo'ya teklif yaptığını söyledi. Brezilya futbolunun efsane isimlerinden biri olan Leonardo, daha önce Milan ve Inter'de teknik adamlık deneyimleri yaşadı. 2011'de Inter'in başında İtalya Kupası zaferine de imzasını attı.

PSG'YE BİRÇOK ÖNEMLİ İSMİ KAZANDIRDI
2011 yılında sürpriz bir karar alan Leonardo, PSG'de sportif direktörlük görevisi üstlendi. 5 yıldır bu görevi sürdüren Brezilyalı futbol adamı, Fransız ekibine Javier Pastore, Thiago Motta, Thiago Silva ve Ibrahimoviç gibi isimleri kazandırdı. G.Saray'ın önceki gün Leonardo ve menajeri ile bir görüşme gerçekleştirdiği belirtiliyor.

Futbolu bıraktıktan sonra Milan ve Inter'in başında yaklaşık 2 yıl teknik adamlık deneyimi yaşayan Leonardo, 2011'den bu yana profesyonel olarak çalışıyor. Futbolculuk döneminde PSG formasıyla Galatasaray'a karşı oynayan Leonardo iki de gol atmayı başarmıştı.