Fener'den 10 numara transfer

Yeni sezonda Diego Ribas ile yolları ayıracak olan Fenerbahçe'de 10 numara adayları belli olmaya başladı. Listenin başında İspanyol yıldız var. Menajeri ile görüşen yönetim bu transferi bitirmeye çok yakın

Giriş Tarihi 15 Haziran 2016, 00:00 Güncelleme 15 Haziran 2016, 11:36
Fener’den 10 numara transfer

İÇİNDEKİLER



Diego Ribas'ı göndermenin yollarını arayan Fenerbahçe, bu futbolcunun yerine düşünülen adaylarla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.


Sarı-lacivertli ekibin son hamlesi ise Avrupa çapında büyük ses getirecek ölçüde oldu. Şu günlerde futbolun kalbinin attığı Fransa'ya çıkarma yapan Fenerbahçeli yetkililer, Manchester United'ın "mutsuz" yıldızı Juan Mata için sürpriz bir girişimde bulundu.


Mata'nın menajeriyle görüşen Fenerbahçeli yöneticiler, bu futbolcunun kiralanması konusunda nabız yokladı. Mata'nın menajeri teklife sıcak bakarken, oyuncusuyla görüştükten sonra net bir yanıt verebileceğini söyledi.


Mata'nın vereceği cevabı bekleyen Fenerbahçe, İspanyol futbolcu "Tamam" derse hemen Manchester United'ın kapısını çalacak ve resmi teklifte bulunacak.


İngiliz kaynaklar, Manchester United'ın, yeni teknik direktör Jose Mourinho'nun takımda istemediği 28 yaşındaki oyuncuyu kiralık vermeyi kabul edeceğine neredeyse kesin gözüyle bakıyor. İspanya'nın EURO 2016 kadrosuna giremeyen Mata, geçen sezon 38 maçta 6 gol attı.