Obra: Provokasyon yaptığımı düşünüyorsan bırakırım

İki koç birbirine ‘Provokatörsün’ dedi. Obradovic, “Provokatörsem koçluğu bırakırım” cevabını verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Haziran 2016 Güncelleme 01 Haziran 2016, 01:20
Obra: Provokasyon yaptığımı düşünüyorsan bırakırım

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki derbinin sonunda Zeljko Obradovic ile Ergin Ataman arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı.

SAHA iÇiNDE KAPIŞMA
Saha içindeki tartışmada iki başarılı koç birbirini provokatörlük yapmakla suçladı. Önce Fenerbahçe koçu Obradovic, "Sen provokatörlük yapıyorsun" dedi. Ardından Galatasaray koçu Ergin Ataman da, "Sen her zaman provokatörsün" cevabını verdi. Obradovic'in Ataman'a, "Benim provokasyon yaptığımı düşünüyorsan eğer bir daha antrenörlük yapmayı bırakırım." dediği duyuldu. Bu olay sosyal medyada iki takım taraftarı tarafından tartışıldı.

ÖNCE TARTIŞTI SONRA BARIŞTI
G.Saray koçu Ergin Ataman, yayıncı kuruluşa açıklama yaptığı esnada Obradovic'in yanına geldi ve sarılarak; 'Finalde başarılar' diledi. Bu olay tartışma sonrası yaşandı.

GALATASARAY'I KIZDIRAN TWEET
F.BAHÇE yöneticisi İlhan Ekşioğlu, twitter adresinden imalı bir paylaşımda bulundu. "Galatasaray'ın ev sahibi olduğu bir maçta ilk defa küfür edilmedi" şeklinde bir tweet atan Ekşioğlu'na tepki büyüktü.

KARŞILIKLI GÖNDERMELER
F.BAHÇE, resmi twitter hesabından "Welcome to Euroleague" ve "Şartlar eşitse sonuç kaçınılmazdır" ifadeleri kullandı. G.Saray ise açık adresinin yazılı olduğu fotoğraf paylaştı.