Aslan Jason Denayer için PEP’i bekliyor!

Galatasaray, Jason Denayer’in 1 yıl da kiralanması için Manchester City kulübünün kapısını çaldı. City’nin yeni hocası Josep Guardiola uygun görürse Belçikalı G.Saray forması giyecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mayıs 2016 Güncelleme 30 Mayıs 2016, 01:28
Aslan Jason Denayer için PEP’i bekliyor!

İÇİNDEKİLER

Önümüzdeki sezonun planlamasını yapan ve ayağını yorganına göre uzatan Galatasaray'dan sürpriz bir hamle geldi. Sarı-kırmızılı takım, Manchester City'den kiralanan Jason Denayer'la 1 yıllığına daha anlaşmak için teklif yaptı. Sarı-kırmızılı ekibin yaptığı teklif, İngiliz ekibinin yeni teknik direktörü Josep Guardiola tarafından değerlendirilecek.

SAĞBEKTE VERİMLİ DEĞİL
Guardiola, Belçikalı genç yıldızın G.Saray'da devam etmesine izin verirse Denayer'in kiralık sözleşmesi bir yıl daha uzatılacak. Manchester City ile 2020'ye kadar sözleşmesi bulunan 20 yaşındaki futbolcu, geçen sezon 28 karşılaşmada forma giydi 3 gol kaydetti. Asıl mevkisi stoper olmasına rağmen zaman zaman sağbek mevkinde de oynayan Denayer, birçok maçta bu mevkide denenmiş ancak asıl verimi stoperde vermişti.

KENDİSİ DE İSTİYOR
Galatasaray'ın son oynadığı maç olan kupa finalinde de başarılı bir performans çizen Denayer'in 1 yıl daha kiralanmasında ciddi bir problemin çıkması bekleniyor. Oyuncunun kendisi de kalmak istiyor.

KULÜBÜMÜ İKNA EDİN
Galatasaray'da kalmasının kendisi açısından problem teşkil etmediğini söyleyen Denayer, "Yeter ki kulübüm M.City'yi ikna edin. İzin verirlerse seve seve gelirim" dedi.

ÖNCE BOCALADI SONRA ALIŞTI!
G.Saray'la çıktığı ilk maçlarda beklenen performansı sergileyemeyen Denayer yeniden stopere geçince klasını ortaya koydu.