F.Bahçe yarı finalde

Erkekler Basketbol Ligi’nde Fenerbahçe, Uşak Sportif’i deplasmanda 81- 64 mağlup ederek seride durumu 2-0 yaptı ve yarı finale adını yazdırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Mayıs 2016 Güncelleme 21 Mayıs 2016, 01:39
F.Bahçe yarı finalde

İÇİNDEKİLER

THY Avrupa Ligi'nde CSKA Moskova'ya uzatmada yenilerek Avrupa 2.'si olan Fenerbahçe, ligde kaldığı yerden devam ediyor. Çeyrek final play-off mücadelesinde Uşak Sportif'i deplasmanda 81-64 yenerek seride durumu 2-0 yaptı ve yarı finale adını yazdırdı

EKPE OYNAMADI FENER YİNE KAZANDI
Ekpe Udoh'un sırtındaki ağrılar nedeniyle forma giymediği maçta Fenerbahçe ilk dakikalardan itibaren üstünlüğü ele geçirdi. Ev sahibi Uşakspor Fenerbahçe 2. periyotta failleri erken doldurmasından da faydalanarak farkı azaltsa da Sarı-Lacivertliler ilk yarıyı 47-38 önde kapattı.

JAN VESELY DOUBLE DOUBLE YAPTI
Fenerbahçe'nin uzunları faul problemine girmese de 2. yarıda da savunma sertliklerinden taviz vermediler. Uşak Sportif'i 7 sayıdan fazla yanına yaklaştırmamayı başaran Fenerbahçe maçı 81-64 kazandı. Fenerbahçe'de Antic 18 sayı, 9 ribaunt, Datome 15 sayı 7 ribauntla oynadı. Vesely de 11 sayı 11 ribauntla double double yaptı.

OBRA: HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK!
Uşak'ı deplasmanda beklediklerinden daha kolay yendiklerini söyleyen Obradovic, "Ekpe yoktu ama savunma direncimiz iyiydi. Faul problemine girmemiz bizi zorlayan tek unsurdu. Şimdi yarı finaldeki zorlu seriyi düşünüyoruz" dedi.