Cimbom 5.’lik için kader maçında

Galatasaray bugün 20.00’deki maçta Kayserispor’u yener, Osmanlı da evinde Akhisar’a takılırsa lig 5.’liği gelecek. Kritik mücadeleyi Tolga Özkalfa yönetecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Mayıs 2016 Güncelleme 19 Mayıs 2016, 01:25
Cimbom 5.’lik için kader maçında

İÇİNDEKİLER

UEFA'nın verdiği 1 yıllık cezayı bu sezon çekmek için ligi 5. sırada bitirmek isteyen Galatasaray bu akşam son kozunu oynayacak... Sarı-Kırmızılılar sezonun son maçında Kayserispor'u TT Arena'da konuk edecek.

TEK YOL KAZANMAK
20.00'de başlayacak ve Tolga Özkalfa'nın yöneteceği maçta Galatasaray'ın kazanmaktan başka çaresi yok. Cimbom 3 puanı alırsa, aynı saatte başlayacak karşılaşmada Osmanlıspor'un evinde Akhisar Belediye'ye takılmasını bekleyecek.

POLDİ GERİ DÖNÜYOR
Uzun süredir sakatlıkları bulunan Semih Kaya ve Chedjou bu akşam da takımdaki yerini alamayacak. Cezası biten Podolski ise Umut Bulut'un yerine en uçta görev yapacak.

ALEX TELLES EN KÖTÜ 11'DE!
Sezon başında satın alma opsiyonuyla Inter'e kiralanan Alex Telles, İtalyan ekibinde büyük hayal kırıklığı yarattı. Brezilyalı genç oyuncu, Sky Sports İtalya tarafından İtalya Serie A'da sezonun en kötü 11'ine seçildi. Telles için "Kendisi için biçilen değerin uygun olduğunu düşünmek zor" denildi.