Caner gidiyor Gökhan & Topal kalıyor

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Sevilla’dan teklif alan Mehmet Topal’a “Seni de Gökhan’ı bırakmıyorum. İkinizle de sözleşme yapacağız” dedi. Aziz Yıldırım, Caner'in Fenerbahçe'ye haber vermeden Inter ile görüşmesine kızdı... Yıldız futbolcuyu takımdan kesinlikle gönderme kararı aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Mayıs 2016 Güncelleme 07 Mayıs 2016, 01:48
Caner gidiyor Gökhan & Topal kalıyor

İÇİNDEKİLER

Fenenrbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kalıp kalmayacakları konusunda bir çok spekülasyon olan Mehmet Topal, Caner Erkin ve Gökhan Gönül için kararını verdi. Caner'in tavırlarından rahatsız olan ve Fenerbahçe'ye haber vermeden Inter'le görüşmesine kızan Aziz Yıldırım yıldız oyuncuyu kesinlikle takımda tutmama kararı aldı. Caner'in menajerinin astronomik rakamlar istemesine de öfkelenen Yıldırım'ın Gökhan Gönül ile Mehmet Topal'la 10 gün içinde sözleşme imzalayacağı belirlendi. Sevilla'dan teklif alan Mehmet Topal'ın Başkan Aziz Yıldırım'la bir görüyşme yaptığı ve Başkan'ın "Seni de Gökhan'ı da bir yere göndermem. İkinizle de sözleşme imzalayacağız. Sizi asla mağdur etmem" dediği öğrenildi.

1.8 MİLYON EURO VE MAÇ BAŞI 15 BİN EURO
SARI-LACİVERTLİ yönetimin önümüzdeki günlerde hem Gökhan Gönül hem de Mehmet Topal ile bir görüşme yapacağı ve iki futbolcuya da yıllık 1.8 milyon Euro ve maç başı 15 bin Euro önereceği öğrenildi. Gökhan ve Mehmet Topal'ın Fenerbahçe'den yıllık 2 milyon Euro istediği öğrenidi. Başkan Aziz Yıldırım'ın "İkinizi de bırakmam" sözlerinin ardından hem Gökhan hem de Mehmet Topal'ın gelen teklifleri geri çevirdikleri ifade edildi.

GELECEK SEZON INTER'DE
Fenerbahçeli Caner Erkin'in gelecek sezon Inter'de oynamasına kesin gözüyle bakılıyor. Caner, Fener ile ipleri kopardı.

TOPAL TARAFTARIN GÖZBEBEĞİ
Fenerbahçe formasıyla başarılı maçlar çıkartan Mehmet Topal, taraftarın sevgilisi durumunda. Türkiye'nin mevkisinde en iyisi olan Mehmet Topal gelecek sezon da Fene'de kalacak.