Trabzon’da karar anı

Bordo-Mavili yönetim Ersun Yanal dışında 3 yabancı hocanın durumunu da görüşecek. Felix Magath, Besnik Hasi ve Armin Veh tartışılacak. Toplantıda gelecek sezonki bütçe için de değerlendirme yapılacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Mayıs 2016 Güncelleme 05 Mayıs 2016, 00:00
Trabzon’da karar anı

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Yönetimi yeni teknik direktöre odaklandı... Bordo- Mavili yöneticiler gündemdeki hoca adayları arasında bir değerlendirme yapmak üzere cumartesi günü toplanacak. Başkan Muharrem Usta'nın başkanlık yapacağı toplantıda Türk hocalar arasında Ersun Yanal, yabancı çalıştırıcılar için de Felix Magath, Besnik Hasi ve Armin Veh'in isimleri masaya yatırılacak. Bu toplantıda ayrıca transfer bütçesinin UEFA kriterleri doğrultusunda belirleneceği de öğrenildi. Sezon sona ermeden çalışacağı teknik adamla anlaşmak isteyen Bordo- Mavili yönetim kurulu listedeki isimleri tartıştıktan sonra sağlıklı bir karar vermeyi planlıyor. Bu toplantıda gündemdeki teknik direktör isimleri arasında bir eleme yapılacağı ve UEFA'nın kulüp hakkında vereceği Finansal Fair Play kararının ardından belirlenen isimlerle son kez bir görüşme daha yapılacağı öğrenildi.

GÖZLER UEFA HEYETİNİN VERECEĞİ KARARA ÇEVRİLDİ
Cumartesi günü yapılacak olan toplantı da ayrıca gelecek sezonki transfer bütçesi de UEFA kriterleri doğrultusunda belirlenecek. Yönetim özelikle yüksek bonservis bedeli ödenebilecek oyunculara gelmesi muhtemel teklifleri de değerlendirmeye alacak. Maddi anlamda zor günler geçiren bordo mavililer, UEFA heyetinin kararını beklemeye başladı. Süreci en hafif ceza ile atlatmayı arzulayan yönetim çıkacak olan karara göre hareket edecek.

ÇOK ÖNEMLİ PROJELERİ VAR
Trabzonspor'a daha önce 2 kez gelen Ersun Yanal'ın çok önemli projelerinin olduğu öğrenildi. Bordo-Mavili takımı eskisi gibi canlandırmayı vaat eden tecrübeli hoca camiada güven duyulan biri. Başkan Muharrem Usta'nın da güven duyduğu Ersun Yanal için son kararın cumartesi günü yapılacak toplantı sonrasında netlik kazanması bekleniyor. Yanal gelişmeleri yakından takip ediyor.

MAGATH'TA PROBLEM BÜTÇE
Trabzonspor Yönetimi'nin ön görüşme yaptığı Magath'ın yüksek bütçeli takımları çalıştırması yönetimi düşündürüyor. Ancak Alman hoca ile bir kez daha görüşme yapılıp karar verileceği öne sürüldü.