Pereira için son şans

Galatasaray ile kritik bir maça çıkacak olan Fenerbahçe, ya ezeli rakibini yenip şampiyonluk yarışını sürdürecek ya da olası puan kaybıyla şampiyonluk şansını mucizelere bırakacak. Derbide olası bir puan kaybı sonrası fatura Pereira'ya kesilecek ve ligin bitimine 6 hafta kala yollar ayrılacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Nisan 2016 Güncelleme 13 Nisan 2016, 01:41
Pereira için son şans

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de son iki haftada birer beraberlik ve yenilgi yaşayan Fenerbahçe, bugün Galatasaray ile kritik bir maça çıkacak. Eğer Fenerbahçe, Arena'dan puan çıkaramazsa kalan son 6 maçı öncesi, 66 puanlı lider Beşiktaş'ın 6 puan gerisine düşecek ve şampiyonluk yarışında ağır yara alacak. Bu maç Pereira için de ayrı bir önem taşıyor. Olası bir Galatasaray mağlubiyeti sonrasınrda Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Pereira'yı göndermesine kesin gözüyle bakıyor. Ayrıca Aziz Yıldırım, dün Samandıra'ya bir çıkarma yaptı. Fenerbahçe'nin bugünkü kritik Galatasaray maçı öncesi başkan Aziz Yıldırım, Samandıra'daki tesislerde takımla bir görüşme yaptı. Yıldırım, futbolculardan Galatasaray karşısında üzerlerine düşeni yapmalarını isterken onlara sonuna kadar güvendiğini ifade etti.

SAHAYA ÇIKIN VE ÜZERİNİZE DÜŞENİ YAPIN!
Aziz Yıldırım, Beşiktaş'ın da Galatasaray ile karşılaşacağının altını çizip, "Bizim puan kaybettiğimiz Konyaspor ile onlar da deplasmanda karşı karşıya gelecek. 4 deplasman maçları var. Yani bu yarış son güne kadar sürecek. Bu yüzden asla ümitsizliğe kapılmayın, bu yarış daha bitmedi. Sizden üzerinize düşeni layıkıyla yapın" ifadelerini kullandığı öğrenildi.