Formsuz olanı affetmem

Başkan Yıldırım, “Şampiyonluk fırsatı elinize geçti. Rakiplerle en güçlü halimizle mücadele etmeliyiz. İyi çalışın ve iyi dinlenin. Formunuzdan feragat edemeyiz. Böyle bir ortamda formsuz olanı affetmem” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Nisan 2016 Güncelleme 07 Nisan 2016, 02:01
Formsuz olanı affetmem

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın Kasımpaşa yenilgisi sonrasınhda Sarı-Lacivertli camiada umutlar yeniden yeşerirken Başkan Aziz Yıldırım böyle bir ortamda tedbiri elden bırakmıyor. Sarı-Lacivertli futbolculardan en güçlü ve formda halleriyle sahada olmalarını isteyen Başkan Yıldırım, "Şampiyonluk yarışının en kritik dönemine girdik. Bundan sonra yaşanacak puan kaybının telafisi olmayabilir. Şampiyonluk forsatı ilemize geçti. Psikolojik avantaj da bizde. Ama çok dikkatli olmamız gerek. Rakiplerle en güçlü bir şekilde mücadele etmeliyiz. İyi çalışın ve iyi dinlenin. Özel hayatınıza dikkat etmeyerek formunuzdan feragat etmeyin. Böyle kritik bir ortamda formda olmayan sahada iyi mücadele etmeyeni affetmem. Hepinize güvenim tamdır. Şampiyon olarak 4. yıldızı formamıza takmanızı sizden istiyorum" diye konuştu.

SÖZLEŞMESİ BİTECEK OLANLAR SEZON SONUNU BEKLEYECEK
Başkan Aziz Yıldırım'ın şampiyonluk yarışına konsantre olunduğu bir ortamda sözleşmesi bitecek futbolcularla masaya oturmayı doğru bulmadığı, onların konsantrasyonunun başka bir noktaya vermesini istemediği ve bunun için sezon sonunu beklediği de gelen haberler arcsında. Ayrıca şampiyon olunması durumunda Sarı-Lacivertli yıldızların daha iyi şartlarda sözleşme imzalayabilecek olmalarının da bu futbolcuları daha iyi motive edeceği de gözardı edilmiyor.