"Yenilgi Denizli’nin suçudur"

Sabah Yazarı Levent Tüzemen konuk olduğu A Spor ekranlarında "Mersin İdman Yurdu yenilgisi Mustafa Denizli'nin suçudur" şeklinde çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Giriş Tarihi 13 Şubat 2016, 00:00 Güncelleme 14 Şubat 2016, 01:09
Yenilgi Denizli’nin suçudur

İÇİNDEKİLER

A Spor'da yayınlanan Artı Futbol programına konuk olan Sabah Gazetesi Spor Yazarı Levent Tüzemen, "Mersin İdman Yurdu yenilgisi Mustafa Denizli'nin suçudur" dedi. Denizli'nin kadro seçiminde hata yaptığını belirten Tüzemen, "Macera aramanın anlamı yok" diye konuştu.

"GALATASARAY LAZIO'YU ELEYEMEZ"
► Galatasaray takımının Lazio'yu elemesi falan söz konusu değil. Elese de bir tur daha fazla gidemez. Çünkü oyuncu grubunun performansı, yaş grubu, oynadıkları oyun, takım birlikteliği ortada. Eğer Galatasaray kupadaki başarılarıyla ligde tabloya girseydi herhalde lider olurdu diye düşünüyorum.

"YENİLGİ DENİZLİ'NİN SUÇUDUR"
► Bugünkü yenilgi Mustafa Denizli'nin suçudur. Öncelikle birinci hedef birinci maçtır; sonraki maç değildir. Sen birinci maçı önündeki maçı kazanacaksın. Maç öncesi çıktın televizyonda "Hedefimiz uzun süredir kazanamama eksikliğimizi bu maçta gidermek istiyoruz" diyeceksen o zaman kazanacak kadroyu sahaya süreceksin.



"CAROLE PAS ÖZÜRLÜ"
► Geldiği günden beri Carol'un özellikleri konusunda çok ciddi sıkıntıları vardı ve Akhisar maçı ile ilgili yazı yazarken şunu söyledim, "Bu adam riskli oynuyor, bu adamın çalım atması yok, adam geçmesi yok, pas verme özürlü, top kontrolü yok."

"SEMİH'İN POZİSYON BİLGİSİ YOK"
► Semih'in birinci sarı kartını görme sebebi yanlış verdiği pas yüzünden. Gol olacaktı, Semih mecburen indirmek zorunda kaldı. Semih geçen sezondan beri pozisyon bilgisi olmayan bir oyuncu.

"MACERA ARAMANIN ANLAMI YOK"
► Yanlış kadro çıkarıyorsun, sonra kadroyu toparlamaya çalışıyorsun, toparlayamıyorsun. Mustafa hocanın sanal maçları vardır, kafasına Lazio maçını takmıştır, Avrupa'da Galatasaray yaratmaya çalışıyordur; elindeki malzeme belli. Öncelikle Mersin maçını kazanman lazım. Bu iş doğru kadrondan çıkar. Herkes yerinde oynasın, bırak. Macera aramanın bir anlamı yok. Çünkü, Galatasaray camiası senden başarı bekliyor.