Eto'o değil Fener bitmiş

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Antalyaspor'a karşı ilk 11'de Fernandao'yu tercih ederken Van Persie ile Diego'yu yanında oturttu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Şubat 2016 Güncelleme 06 Şubat 2016, 01:04
Eto’o değil Fener bitmiş

İÇİNDEKİLER

Ve Fenerbahçe'nin 25 maçlık yenilmez serisi Antalya'da sona erdi.... Fenerbahçe bu yenilgiyle 3 maçı eksik olan Beşiktaş ile arasındaki puan farkını 8 yapma şansını kaybetti. Antalyaspor'n dünyaca ünlü yıldızı Samuel Eto'o ise ortaya koyduğu müthiş mücadeleyle 155 milyon Euro değerindeki Fenerbahçe'ye adeta futbol dersi verdi. Fenerbahçe karşısında 1 gol atan, 1'de asist yapan Eto'o attığı 4 şutun 3'ünde isabet sağladı ve 5 kilit pas attı. Sarı-Lacivertli takım kalesinde toplam 9 pozisyon vererek bu anlamda da sezonun rekorunu kırmış oldu. Antalyaspor'a 4-2 mağlup olan Fenerbahçe adına bir tek olumlu istatistik vardı. 35 maç üst üste gol atmayı başaran Fenerbahçe bu alanda kendi rekorunu da kırdı. En son 1989-1990 sezonunda 34 maçlık seri yakalayan Kanarya, bu rekoru Bruno Alves'in golü ile kırmış oldu.

ŞUBAT AYI FENERBAHÇE'YE İYİ GELMEDİ

F.Bahçe ligde üst üste 6 galibiyet sonra kaybederken bu sezon Shakhtar maçından sonra ilk kez gol atamadan kalesinde 3 gol birden gördü.. Kanarya Şubat'a da kötü bir başlangıç yapmış oldu.. Şubat ayında 4'ü lig, biri kupa ve ikisi Avrupa Ligi olmak üzere 7 karşılaşması olan Fenerbahçe startı farklı Antalya yenilgisi ile verdi. Sarı-lacivertlilerin önünde birbirinden zorlu ve kritik 6 karşılaşma var: 9 Şubat Amed (d) (Kupa), 12 Şubat Kasımpaşa (Süper Lig), 16 Şubat Lokomotiv Moskova (Avrupa Ligi), 20 Şubat Bursa (d) (Süper Lig), 25 Şubat Lokomotiv Moskova (d) (Avrupa Ligi), 29 Şubat Beşiktaş (Süper Lig)...

ETO'O GOMEZ'i GEÇTİ
Antalyaspor'un dünyaca ünlü yıldızı Samuel Eto'o dün akşam Fenerbahçe ağlarını sarsarak ligde gol sayısını 14 yaptı ve Beşiktaşlı Mario Gomez'i geçti. Kamerunlu yıldız 4 hafta sonra golle buluşmuş oldu.

VAN PERSIE'YE KESiK
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Antalyaspor'a karşı forvet hattında Fernandao'ya yer verdi. Brezilyalı oyuncu, Antalyaspor maçında takımının tek forveti olurken, Diego ile Van Persie ise müsabakaya yedekler arasında başladı.

GÖKHAN DA YEDEK
Portekizli teknik adam,
ilk 11'ini, kalede Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Kadlec, Alves, Caner Erkin, Mehmet Topal, Ozan Tufan, De Sousa, Nani, Markovic, Fernandao ile kurarken Gökhan Gönül, Volkan Şen, Alper Potuk, Hasan Ali'yi yedek soyundurdu.

JOSE MORAiS'E BÜYÜK MORAL
Antalyaspor futbolcuları, müsabaka öncesi ısınmaya, beyin kanaması geçirmesi nedeniyle halen hastanede tedavi altında olan Portekizli teknik direktörleri Jose Morais'in fotoğrafı bulunan tişörtlerle çıktı. Taraftarlar da Morais'e geçmiş olsun dileklerini ileterek, üzerinde, "Ayağa kalk Jose. Seninle savaşımız yeni başlıyor" yazılı pankart açtı.