Fener'in listesinde yıldızlar var

F.Bahçe Nani ve Van Persie'yi 40 milyon Euro'ya satarsa Robben Feghouli ve Lavezzi gibi dünya yıldızlarına yönelecek. Sportif Direktör Terraneo'nun 3 yıldız için yakın zamanda temasları hızlandırması bekleniyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Şubat 2016 Güncelleme 04 Şubat 2016, 02:12
Fener’in listesinde yıldızlar var

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, Nani ve Van Persie gibi iki dünya yıldızını 40 milyon Euro'ya sattığı taktirde Robben, Feghouli ve Lavezzi gibi dünya yıldızlarına yönelecek.

GÖRÜŞMELER BAŞLIYOR
Robben gibi bir dünya yıldızına sezon sonunda Sarı-Lacivertli formayı giydirmeye kararlı olan Aziz Yıldırım'ın, yine sezon başında ilgilendiği Feghouli ve Lavezzi gibi isimlerle de temasa geçilmesini istedi. Sportif Direktör Terraneo'nun önümüzdeki günlerde bu 3 yıldızla temaslarını hızlandırması bekleniyor. Robben'in Bayern Münih'ten bonservisini isteyeceği Sarı-Lacivertliler'in gerekirse Hollandalı yıldız için 5 milyon Euro gibi bir bonservis ücretini gözden çıkardığı ifade edildi. Ancak Feghouli ve Lavezzi'nin ise sezon sonunda sözleşmeleri sona eriyor.

FEGHOULİ SICAK BAKIYOR
Fenerbahçe
'nin 3.5 milyon Euro'dan 3 yıllık teklifine daha önce olumlu yanıt veren Feghouli'nin transferinin gerçekleşme oranının ise yüksek olduğu ifade edildi.