Yıldızlar UEFA'ya takıldı!

Transferin son gününde Luiz Adriano için kiralama teklifi yapıldı. Ama Milan yine "10 milyon Euro'ya satarım. Kiralamam" dedi. A.Madrid'in genç yıldızı Angel Correra için de yüksek bir kiralama bedeli istendi. Transferden vazgeçildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Şubat 2016 Güncelleme 02 Şubat 2016, 01:43
Yıldızlar UEFA’ya takıldı!

İÇİNDEKİLER

BU sezon 3 kulvarda şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, sezonun kalan bölümünde özellikle forvet hattında kadrosunu güçlendirmek için ara transfer döneminin son günüe kadar çalışmalarını sürdürdü. Ancak istenilen mali şartlar gerçekleşmeyince transfer yapılamadı. Sarı-Lacivertliler'in UEFA'nın finansal fair-play kriterlerini gözeterek transfer yapmadığı belirtildi. Fenerbahçe transferin son gününde 2 koldan çalışma yaptı. İtalyan devi Milan'ın Brezilyalı santrforu Luiz Adriano için Sarı-Lacivertli yönetim kiralama teklifini yineledi. Ancak Milan yönetimi önceki kararından vazgeçmedi. "Adriano'yu istiyorsanız 10 milyon Euro'ya satarız. Kiralamayacağız" cevabını verdiler. Bunun üzerine Adrino defteri sezon sonuna kadar rafa kaldırıldı. Fenerbahçe'nin dün gerçekleştirdiği ikinci girişim ise İspanya'da oldu. Atletico Madrid'in genç forveti Angel Correra için kiralama tekfili yapıldı.

4 AY İÇİN 2 MİLYON EURO ÇOK YÜKSEK BULUNDU
Ancak Atletico Madrid'in Angel Correa için 2 milyon Euro civarında bir kiralama bedeli istediği, Fenerbahçe'nin de kiralama bedeli olarak bu rakamı yüksek bulduğu için bunu kabul etmediği belirtildi. Emmanuel Emenike'yi West Ham United'a 1 milyon Euro'ya kiralayan Sarı-Lacivertliler, 4 aylık bir süre için 2 milyon Euro gibi bir rakamı vermek istemedi. Bu durumda transfer yapmayan Fenerbahçe, 3 kulvarda mevcut kadrosu ile şampiyonluk mücadelesi verecek. En önemli sıkıntı santrfor mevkinde olacak. Fernandao ve Van Persie ile sezonu tamamlayacak olan Fenerbahçe yine de riskli bir dönem geçirecek!