Sıfırdan başlıyoruz

Dün oyuncularla ilk kez bir araya gelen Denizli iki saatlik bir toplantı gerçekleştirdi. "Geçmişi unutun . 7 puan fark kapanır. Her şey yoluna girecek" diyerek moral aşıladı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Kasım 2015 Güncelleme 28 Kasım 2015, 00:07
Sıfırdan başlıyoruz

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın çiçeği burnunda hocası Mustafa Denizli, dün ilk kez futbolcularla bir araya geldi. Saat 10'da tesislerin yolunu tutan Denizli, 10:30 gibi oyuncularını toplantı odasına çağırdı. Tacrübeli teknik adam toplantı odasından futbolcular hariç herkesi çıkardı ve özel bir görüşme gerçekleştirdi. Denizli, "Geçmişi unutun. Sıfırdan başlıyoruz. Hepiniz çok kaliteli oyuncularsınız. Ben size güveniyorum, siz de bana güvenin" diyen Denizli, "Kaybedilmiş bir şey yok... Zirveyle aramızdaki 7 puan fark, kapanmayacak bir fark değil" ifadesini kullandı. Sarı- kırmızılı takımın yeni teknik patronu, idman metodundan yemek düzenine kadar her şeyi değiştireceğini söyledi ve oyuncularına "Merak etmeyin her şey çok daha güzel olacak" diyerek öğrencilerine motive eden konuşma yaptı.

FUTBOLCULARA 'BİR DOKUNDU BİN AH İŞİTTİ'
Daha sonra Denizli, futbolcularına söz verdi ve tabiri caizse bir dokunup bin ah işitti. Sarı-kırmızılı futbolcuların da düşüncelerini ve sıkıntılarını anlattıkları toplantıda eski hocaları Hamza Hamzaoğlu'ndan dert yandı. Söz alan bazı futbolcular, "Sezon öncesi fazla çalışamadık. Antrenman programlarımız yetersiz. Güçsüzüz. Kondisyonumuz iyi değil. Son dakikalarda yediğimiz goller konsantrasyon eksikliği ve güçsüzlükten diye dert yandı.

YEMEKHANEDE DENİZLİ KURALLARI
Florya 'da A'dan Z'ye herşeyle ilgilenen Mustafa Denizli, aşçılarla da bir araya geldi. Menüleri inceleyen Denizli, yemeklerde değişiklik yaptı. Listeye haftada 2 gün balık koyan Denizli, her öğüne meyve ekledi.