Papy için dev adım!

Kartal Şenol Güneş'in de onay verdiği Papy Djılobodjı için Chseela ile bir görüşme yaptı. Bu oyuncu için 4 milyon Euro bonservis bedeli öneren Siyah-Beyazlı yönetim gerekirse kiralama yolunu terihc edecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Kasım 2015 Güncelleme 20 Kasım 2015, 01:39
Papy için dev adım!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş ara transfer için düğmeye bastı. Yönetim Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda ara transfer çalışmalarına hız verdi. Güneş'in sol ayaklı bir stoper transferi istemesi üzerine İngiltere'ye giden Beşiktaşlı idareciler, 26 yaşındaki Papy Djilobodji için ilk görüşmeleri yaptı. İngiliz Daily Mail Gazetesi de, sezon başında Nantes'tan 3.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Chelsea'ye giden ve 4 senelik anlaşmaya imza atan Papy'nin, İngiliz ekibi tarafından satış listesine konulacağını yazdı. Beşiktaş da bu gelişmenin ardından girişimlerini hızlandırdı ve Papy Djilobodji'yi kiralamak için görüşmelere başladı.

4 MİLYON EURO ÖNERİLECEK
Demba Ba'nın Beşiktaş'a gelişi sırasında İngiliz kulübü Chelsea ile kurulan olumlu ilişkilerin, transferi kolaylaştıran önemli bir etken olduğunun altı çizilirken; Siyah-Beyazlılar'ın Papy transferi için 4 milyon euro bonservis bedeli ödemeyi düşündüğü, eğer teklif kabul edilmezse de 1,5 yıllık kiralama seçeneği sunacağı ifade edildi. Beşiktaş'ın Papy'nin dışında menajerlerin önerdiği birkaç isimle daha görüşme halinde olduğu öne sürüldü. Papy Djilobodji olmadığı takdirde bu oyuncular- dan birinin bitirileceği öne sürüldü.