F.Bahçe Fernandao ile güldü

Fenerbahçe, Süper Lig'in 11. haftasında Şükrü Saracoğlu'nda konuk ettiği Torku Konyaspor'u Fernandao'nun golüyle 1-0 yenerek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Giriş Tarihi 08 Kasım 2015, 00:00 Güncelleme 08 Kasım 2015, 20:36
F.Bahçe Fernandao ile güldü

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın dün Ç.Rize'ye kaybetmesiyle zirve mücadelesinde avantaj elde etmek isteyen Fenerbahçe, istediği sonucu 77'de Fernandao'yla aldı.

Bu sonuçla Fenerbahçe 24 puanla maç fazlasıyla liderliğe oturdu. Torku Konyaspor ise 16 puanda kaldı.

İlk yarıda baskılı futboluna rağmen Konya defansını aşamayan sarı lacivertliler etkili gol pozisyonu üretemedi. Torku Konyaspor göbeği kalabalık tutmasıyla önde oynayan Diego'ya topla oynama şansı vermedi. Fenerbahçe ilk yarıda kanatlardan da van Persie ile Alper'den de yeterince destek alamayınca ilk yarıya 0-0'lık eşitlikle girdi.

İkinci yarıya iki oyuncu değişikliği ile başlayan Pereira, Nani ve Volkan Şen'den de beklediğini alamadı. İlk yarıdaki baskılı oyununu ikinci yarıya da yansıtan sarı lacivertliler oyunu rakip alana yıktı. Gol pozisyonu üretmekte zayıf kalan Fenerbahçe aradığı golü 77'de Fernandao'yla buldu. Golle birlikte savunma direncini kıran sarı lacivertliler yakaladığı net gol pozisyonlarından yararlanamadı ve sahadan 1-0'lık üstünlükle ayrıldı.

HASAN ALİ VURDU FERNANDAO TAMAMLADI
Nani'nin ara pası ile ceza sahası dışı sol çaprazında topla buluşan Hasan Ali rakibini geçerek ceza sahasına girerek yerden vuruşunu yaptı. Kaleci Serkan'ın müdahalesiyla arka direğe yönelen topa bomboş pozisyonda olan Fernandao tamamladı meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu.