DamARDAn sözler!

"Hayata karşı yaptığım haylazlıklardan dolayı hayattan özür diliyorum.", "Hiçbir şey yokken Allah çok şey verdi ama işte insanız; hep biraz daha fazlasını çekiyor nefis."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ekim 2015 Güncelleme 08 Ekim 2015, 00:32
DamARDAn sözler!

İÇİNDEKİLER

Arda Turan, Instagram hesabından duygusal açıklamalar yaptı. İşte milli futbolcunun sözleri: "Kendimi kötü hissediyorum. Bazen doyumsuzluğuma, aç gözlülüğüme kızıyorum. Hiçbir şey yokken Allah çok şey verdi ama işte insanız. Hep biraz daha fazlasını çekiyor nefis. Daha fazla para, daha fazla araba, daha fazla ev. İnanın hiçbir şey olmuyor. Olmayan olsun, olan daha fazla istiyor. Bu mücadele hayatı alıp gidiyor.", "Eskiden haftada bir kere köfte yerdik. Çok iyiydi bizim Atilla Ağabey'in köftesi. Çeyrek severdim, ekmeği çıkartıp üstüne kapatırdı. Şimdi her gün köfte var ama aynı tat yok. Hayatın sınavı yokken, özlem duyulan varken sıkılan ennem, 'Bazen 70 metrekare evi özlüyorum' diyor. Haklı çünkü o zamanlar daha samimiydi her şey.", "Cumartesi ve salı çok önemli biz ve ülke için. Sonuçlar için birşey söyleyemem ama sonuna kadar mücadele edeceğim."

ÇOK HATA YAPTIM AMA NİYETİM KÖTÜ DEĞİLDİ
"BABAM geçen gün anneme 'Arda ile gezdik bana çok sarıldı' dedi. Mutlu olmuş, iyi adamdır babam. Hem de çok iyi. Düşünsene beni. Ya sponsor, ya kamp, ya maç ya bir görüşme ya da haylazlıklarım. Başka önceliklerim. Nasıl olsa onlar hep oradalar. Hayata karşı yaptığım haylazlıklardan dolayı hayattan özür diliyorum. Çok hata yaptım ama asla niyetim kötü değildi. En önemlisi Allah'a ne kadar şükretsem az çünkü bana verdiklerini, bana verdiği akılla hayal bile edemezdim."